Webmaster (Leo IJzerman) stopt ermee

Voorzitter Dirk Enzlin bedankt Leo IJzerman voor zij jarenlange inzet voor onze site.

Na vele jaren webmaster van onze site, nbsvv.nl, te zijn geweest stopt Leo IJzerman ermee. Leo heeft in deze jaren zijn ziel en zaligheid gelegd in de site welke altijd actueel was en waar iedereen, ook andere verenigingen, zijn of haar informatie kon vinden vwb standen, reglementswijzigingen, wedstrijdwijzigingen en nog vele andere zaken. Je hoefde Leo maar een mailtje te sturen en al snel kon je je bericht terug vinden op de site. Zijn taak zal worden overgenomen door Peter Barendrecht. Om het één en ander over te kunnen zetten moest de site helaas een paar dagen uit de lucht maar vanaf heden is hij weer te bereik. Het is een iets andere indeling geworden maar ik hoop dat iedereen zijn of haar informatie weer wil delen zodat de site leuk en informatief blijft om te bezoeken. Nogmaals Leo bedankt voor je inzet voor onze club. 

Finaledagen Hoekse Waard bokaal

Op een zonovergoten sportpark “De Kreek” in Nieuw-Beijerland zijn afgelopen donderdag, vrijdag en zaterdag de finales van de 38ste editie van de Hoeksche Waard bokaal afgewerkt. Dit jaar was het de beurt aan N.B.S.V.V. om de organisatie voor het toernooi te verzorgen. Een mooi evenement in het jaar dat zij haar 70-jarig jubileum viert. Doordat de accommodatie niet groot is, moest de commissie creatieve oplossingen verzinnen om iedereen een perfecte finaledag te kunnen geven. Met name de kleedkamers was een uitdaging en hebben we opgelost door alle teams

hun spullen op karren van Bakkerij Dam te stallen bij de kleedruimtes. Verder was er een strakke planning voor de wedstrijden om zo alles te kunnen laten spelen. De leiding van de wedstrijden was in handen van de Hoeksche Waardse scheidsrechterscommisie, waar wij hun zeer dankbaar voor zijn. Na elke gewonnen bokaal werden de winnaars getrakteerd deunen van de Snollebollekes en Queen door DJ Bart en gingen de kampioenen al springend van het podium af. Met de vele vrijwilligers in de kantine en rondom de velden zijn de finaledagen goed en gezellig verlopen en hebben we als kleine vereniging maar mooi laten zien dat we met zijn allen tot veel in staat zijn!

In totaal zijn er 23 bokalen in verschillende leeftijdsklassen uitgereikt, waarbij elke bokaal vernoemd is naar een held van de verschillende verenigingen uit de Hoeksche Waard. Zo werd bij de jeugd onder de 19 jaar, SHO de winnaar van de Arie Vermaas bokaal, de meiden onder 19 pakten de Walter v.d. Hoogen bokaal en ging de jeugd van ’s Gravendeel aan de haal met de Troeleman trofee. Onze eigen JO11 (gewonnen van NSVV) en JO13 (gewonnen van ‘s-Gravendeel) wonnen beide een runner-up bokaal. Helaas wist de JO12 de bokaal niet te winnen, zij verloren van NSVV.

Wij kijken terug op een mooi toernooi en bedanken graag alle betrokkenen. Volgend jaar is de organisatie in handen van SSS dat dan haar 100 jarig bestaan viert.

De uitslagen van de finalewedstrijden in de diverse categorieën zijn:

CategorieThuisteamUitteamUitslag
JO19-BFC BinnenmaasOSV 1-2 
JO19-ANSVVSHO 2-5 
JO17-BOSVSSS 5-3 
JO17-ASHONSVV 0-5 
JO15-BStrijenGOZ 1-3 
JO15-ANSVVSHO 3-0 
JO13-BSJO Korendijks-Gravendeel 4-0 
JO13-AStrijenNSVV 5-0 
JO12-BNSVVSJO Korendijk 6-3
JO12-ASHOFC Binnenmaas 1-1  (0-2)
JO11-BSJO KorendijkNSVV 3-1 
JO11-AFC BinnenmaasSSS 8-3 
JO10-BZinkw. BoysSSS 9-2 
JO10-AFC BinnenmaasNSVV10-1 
JO09-BZBVHZinkw. Boys 1-8 
JO09-ASHOFC Binnenmaas 5-4 
JO08-BFC BinnenmaasStrijen12-3 
JO08-ANSVVs-Gravendeel 5-12
MO19-AFC BinnenmaasNSVV 3-2 
MO17-AFC BinnenmaasSHO 4-0 
MO15-AFC BinnenmaasSHO 4-0 
MO13-AFC BinnenmaasSSS 0-3 
MO11-ASHOFC Binnenmaas 5-1 

Voorbereiding NBSVV seizoen 2019 – 2020

Foto’s 70-jarig jubileum

Afsluiting seizoen 2018/2019 met mix- en/of voetvolleytoernooi en BBQ.

Op zaterdag middag 29 juni sluiten we het seizoen af met een mix- en/of voetvolleytoernooi.

Om 14.00 uur zal het (de) toernooi(en) van start gaan waaraan alle senioren, JO17 en ouder, trainers en (jeugd)leiders kunnen deelnemen.

 

Als je hieraan mee wil doen, zorg dan dat je uiterlijk om 13:30 uur aanwezig bent om je aan te melden.

We sluiten de dag af met een BBQ, vanaf 17:00 uur,  waarbij iedereen van harte welkom is. De kosten bedragen € 7,50 en moeten vooraf voldaan worden.

Voor de BBQ moet je wel tijdig aanmelden bij de bar.

Programma NBSVV 70 jaar

Vrijdag
19:30 uur Receptie
Zaterdag
13:15 uur Opening door wethouder Paul Boogaard
13:30 uur Jeugdactiviteiten op het voetbalveld
15:30 uur Wedstrijd onderling tussen oud-spelers van NBSVV
20:30 uur Feestavond met artiesten o.a. DJ van Dalen, Helemaal Hollands en het Feestteam
00:00 uur Afsluiting 

Vacature SJO Korendijk

Waar is SJO Korendijk naar op zoek?

Om de overgang van de junioren naar de senioren zo soepel mogelijk te laten verlopen en de spelers van de JO19 een leuke laatste periode in de junioren te bieden, is SJO Korendijk per komend seizoen 2019-2020 op zoek naar een:

Trainer-coach voor SJO Korendijk JO 19-1

Wat houdt de functie in?
SJO Korendijk heeft voor komend seizoen een bijzonder goede lichting van jonge voetballers. In het afgelopen seizoen heeft een groot deel reeds gedebuteerd in het eerste en tweede elftal van de hoofdverenigingen. Om deze groep optimaal voor te bereiden voor de senioren zijn we op zoek naar en enthousiaste trainer-coach. Deze trainer-coach zal ondersteund worden door een leider.

Van de trainer-coach wordt verwacht dat hij de groep doordeweeks traint, op zaterdag coacht. Verder moet hij de groep ondersteunen en motiveren op voetbaltechnisch en voetbal tactisch gebied, met als doel deze spelers optimaal op te leiden en voor te bereiden op de seniorenvoetbal. Wij verwachten dat de trainer/ leider ongeveer 6-8 uur per week zal besteden aan zijn of haar werkzaamheden.

Wat is SJO Korendijk?
SJO Korendijk bestaat uit de samenwerkende jeugdorganisaties van de voetbalclubs NBSVV, Piershil en Goudswaardse Boys. Er was reeds een SJO Goudswaard- Piershil, en deze is drie seizoenen geleden samengegaan met de jeugdafdeling van NBSVV. De nieuwe SJO kent in totaal 180 jeugdleden en kent een solide organisatie van vrijwilligers die ervoor zorgen dat voor de jeugdleden plezier en prestatie op ieders niveau hand in hand gaan.

Wat biedt SJO Korendijk?
Een uitdagende job met een passende vergoeding (urenbesteding in overleg, we gaan uit van gemiddeld 6-8 uur per week) als trainer-coach van het vlaggenschip van de jongste en leukste SJO van Nederland, met ingang van het seizoen 2019-2020.

Voor reacties en/of meer informatie kun je contact opnemen met SJO Korendijk, Arno den Boer of Henk Gennissen via e-mail info@sjo-korendijk.nl

Een schriftelijke sollicitatie ontvangen wij graag per e-mail op info@sjo-korendijk.nl en op het adres: SJO Korendijk, t.a.v. de heer H. Gennissen, Karnmolen 8, 3267 BL Goudswaard.

Dagprogramma zaterdag 15 juni

Beste NBSVV-leden,

Het is bijna zover zaterdag 15 juni a.s. bestaat voetbalvereniging 70 jaar en dit gaan we groots vieren!

Het dagprogramma ziet er als volgt uit:

13:15 uur Opening door wethouder Paul Boogaard
13:30 uur Jeugdactiviteiten op het voetbalveld
15:30 uur Wedstrijd tussen oud-spelers van NBSVV en de huidige spelers van NBSVV
20:30 uur Feestavond met artiesten o.a. DJ van Dalen, Helemaal Hollands en het Feestteam
01:00 uur Afsluiting

U bent allemaal van harte welkom en hopen op een zeer geslaagde dag.

Kaarten voor de feestavond zijn nog te koop, maar op = op
Info: dianaderonde@gmail.com of 06-12683643

Met vriendelijke groet,

Kevin van Santen versterkt NBSVV

NBSVV heeft zich weten te versterken met Kevin van Santen.

De 29-jarige keeper heeft zijn ja woord gegeven om volgend seizoen aan te sluiten bij de selectie. De ervaren goalie heeft als laatste club LMO gediend waar hij als jeugdspeler is begonnen in de spits om later in de senioren zijn andere talent ten toon te stellen als keeper. In het dagelijkse leven als glazenwasser laat hij mensen lachen wanneer ze door hun schone ramen weer naar buiten kunnen 

kijken. Vader van een zoon van 3 en woonachtig met zijn gezin in ‘s-Gravendeel heeft hij zin om weer met Louis samen te werken die hij kent vanuit zijn verleden bij LMO.

Wij heten Kevin van harte welkom bij NBSVV aan de Kreek.

NBSVV heeft staf nieuwe seizoen rond

Voor het komende seizoen is de selectie nagenoeg rond. Er komen behoorlijk wat spelers bij voor de selectie wat dus zowel een kwalitatieve als kwantitatieve impuls zal krijgen. Wellicht dat er nog een verrassing in het verschiet ligt. Het nieuw opgerichte derde elftal is met 23 spelers ook rond en zal ingeschreven gaan worden.

Ook de mensen rondom de selectie zijn inmiddels bekend. Er is zoals iedereen weet met een jaar verlengd met hoofdtrainer en hoofdverantwoordelijke van de selectie: Louis Jacobs. Assistent trainer en trainer van het tweede elftal zal ook volgend seizoen Richard Booij zijn. Team management zal uitgevoerd worden door het duo Sjoerd Bestebreur en Max Broersen. Assistent scheidsrechter: Antoine Toller. En tot slot Yme Halsema als nieuwe sportverzorger.

De TC zal blijven bestaan uit: Kevin Ridderhof, Peter Pouwe, Sjoerd Bestebreur en Danny Pelizzon.Voor het komende seizoen zal er ook een spelersraad opgericht gaan worden waar het TC mee gaat samenwerken om een goede cohesie te bewerkstelligen. Kevin Ridderhof zal tevens aanspreekpunt zijn voor het derde elftal.

Belangrijke data aangaande de selectie voor de komende periode:
Afsluiting seizoen voor de selectie en introductie nieuwe spelers: vrijdag 7 juni. De genodigden zijn inmiddels allemaal ingelicht. Weekend van 3 en 4 augustus start van de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Nadere info volgt nog. 31/8 zal de eerste bekerwedstrijd worden gespeeld. Het schema hiervan wordt nog op de website gezet. De competitie start op 21 september.

Hidde Wittmer terug naar NBSVV

 

Vandaag kregen wij het goede nieuws dat Hidde Wittmer heeft besloten terug te keren waar het in de jeugd allemaal voor hem begon. Wij zijn zeer verheugd dat deze gedreven aanvaller en jongen van de club zijn aanvalsdrift weer komt vertonen op de velden van NBSVV. ij vinden Hidde zeer getalenteerd en hij past precies in het plaatje wat wij voor ogen hebben voor de toekomst. Een jonge speler binnen een sterk groeiende jong en vernieuwd team. 

Hidde is nog wel aan het revalideren van een blessure maar wij hebben alle vertrouwen dat dit met behulp van onze nieuwe sportverzorger goed gaat komen. De 20-jarige aanvaller komt over van SV Piershil.

Namens de TC – welkom terug.

Vrijwilligers finaledag Hoeksche Waard Bokaal

Beste leden en ouders/verzorgers van leden,

Dit jaar organiseert NBSVV de Hoeksche Waard Bokaal voor alle verenigingen binnen de Hoeksche Waard. 

De finales zullen gespeeld worden op zaterdag 22 juni a.s. bij voetbalvereniging NBSVV. Uiteraard is het niet mogelijk om deze dag te organiseren zonder de hulp van vrijwilligers. Daarom zijn wij op zoek naar mensen die ons willen helpen met de organisatie op 22 juni.

De volgende werkzaamheden die gedaan kunnen worden zijn:

  • Parkeerregelaars
  • Ontvangstcomité
  • Veldbegeleiding
  • Kleedkamer coördinatie
  • Hand- en spandiensten rondom het terrein van de voetbalvereniging

NBSVV is afhankelijk van vrijwilligers om de vereniging netjes en verzorgd te houden. Mocht je nog niet helemaal hebben voldaan aan de vrijwilligerstaak 2018/2019 geef je dan snel op voor deze dag en lever op deze manier een positieve bijdrage aan de organisatie van de Hoeksche Waard Bokaal. Uiteraard is het mogelijk om de gehele dag te komen helpen, maar een dagdeel is natuurlijk ook prima.

Aanmelden voor deze dag kan via vwcnbsvv@gmail.comen graag aangeven aan welke van bovenstaande werkzaamheden je graag een steentje zou willen bijdragen. Het zou kunnen zijn dat de werkzaamheden gerouleerd gaan worden op de dag zelf.

Met vriendelijke groet,

Vrijwilligerscommissie
Diana de Ronde en Christa Donsen