Grote Club Actie 2020 nadert einde

Grote Club Actie 2020 nadert einde

Op zaterdag 19 september 2020 ging de Grote Club Actie weer van start. Ook NBSVV neemt deel aan de Grote Club Actie met als doel extra inkomsten te genereren voor onze club. De opbrengst zal ondermeer worden gebruikt om de eigen bijdrage aan het voetbalkamp of teamuitje te minimaliseren.

De lotenboekjes dienen uiterlijk 24 november te worden ingeleverd bij de trainers/leiders van de jeugdteams. We gaan ervan uit dat iedere verkoper, dus ieder jeugdlid,  tenminste 5 loten heeft verkocht.

Digitaal loten kopen kan tot 30 november!

Sinds dit jaar bestaat tevens de mogelijkheden om digitaal loten te verkopen. De enthousiaste lotenverkopers (m/v) maken hier, zeker in deze tijd, dankbaar gebruik van. Loten kunnen digitaal worden gekocht tot 30 november. Gebruik voor de digitale verkoop van loten onderstaande link:

 

https://lot.clubactie.nl/lot

 
BELANGRIJK:  selecteer bij vereniging NBSVV (Nieuw-Beijerland) en vul tevens de naam in van de verkoper.
 
(Voorbeeld formulier Grote Club Actie)

Leuke prijzen 

Evenals voorgaande jaren is er een drietal prijzen te winnen door onze topverkopers (m/v)

1e Prijs: Cadeaubon t.w.v. € 50 van “De winkel van ons allemaal”

2e Prijs: Klupp trainingspak (kleur naar keuze)

3e Prijs: Klupp wedstrijdbal

Zoals al vaker gezegd: met een gezonde dosis enthousiasme en een goed verhaal kom je ook dit jaar een heel eind. Feit is dat iedere lid zijn of haar bijdrage heeft geleverd met als doel de Grote Club Actie tot een succes te maken. Wie zet nu de eindsprint in en mag binnenkort één van de prijzen in ontvangst nemen?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *