Grote Club Actie 2020 levert € 2.019 op!

Grote Club Actie 2020 levert € 2.019 op!

“Met enthousiasme en een goed verhaal kom je een heel eind”. Met deze tactiek hebben veel van onze leden zich eind vorig jaar vol overgave gestort op de lotenverkoop van de Grote Club Actie. Voor het eerst konden loten digitaal worden gekocht. Maar dat ging niet vanzelf. De Grote Cub Actie is massaal door onze leden onder de aandacht van “het grote publiek” gebracht. En met resultaat. Onlangs ontving  Arno den Boer, voorzitter van de jeugdafdeling van NBSVV een cheque t.w.v. € 2.019. Een meer dan welkome aanvulling op de clubkas.

Traditiegetrouw wordt er ook dit jaar weer een aantal prijzen beschikbaar gesteld aan de spelers die de meeste loten aan de man/vrouw wisten te brengen. De Top-3 van dit jaar verkocht samen maar liefst 198 loten. Een prestatie van formaat!

Evenals voorgaande jaren is er een drietal prijzen te winnen door onze topverkopers (m/v)

1e Prijs: Luc Annaaert (103 loten) Cadeaubon t.w.v. € 50 van “De winkel van ons allemaal”

2e Prijs: Jaydon van Groot Battavé (54 loten) Klupp trainingspak (kleur naar keuze)

3e Prijs: Daan Schilperoort (41 loten) Klupp wedstrijdbal

En dan is er nog de teamprijs. Deze prijs gaat naar het team dat, gemiddeld per persoon, het grootste aantal loten wist te verkopen. Dit jaar mag de JO8, volkomen terecht, plaatsnemen op de hoogste trede van het ereschavot. Zij ontvangen binnenkort meer informatie over de gewonnen teamprijs.
 
Alle prijswinnaars: van harte gefeliciteerd!
 

Wij willen alle leden bedanken voor zijn of haar inzet. Uiteraard zullen we in 2021 weer deelnemen aan de Grote Club Actie. Zullen we dan met elkaar gewoon gaan voor een opbrengst van € 2.500? Een nobel streven…

Met sportieve groet,

Bestuur NBSVV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *