Grote Club Actie 2020

Grote Club Actie

Sinds 1972 helpt de Nationale Stichting Grote Clubactie clubs en verenigingen om hun doelen werkelijkheid te maken. Zij organiseren daarom een jaarlijkse loterij, waarvan 80% van de opbrengst rechtstreeks naar de lotenverkopende clubs gaat.

Op zaterdag 19 september 2020 ging de grote clubactie weer van start. Ook NBSVV zal deelnemen aan de Grote Club Actie met als doel extra inkomsten te genereren voor de club. De opbrengst zal ondermeer worden gebruikt om de eigen bijdrage aan het voetbalkamp of teamuitje te minimaliseren.
 
We rekenen er op dat het iedere verkoper, dus ieder jeugdlid, lukt om tenminste 5 loten te verkopen. Deze week zullen alle jeugdleden de lotenboekjes ontvangen via de betreffende trainer(s) en leider(s). Sinds dit jaar bestaat tevens de mogelijkheden om digitaal loten te verkopen. De enthousiaste lotenverkopers (m/v) kunnen  vanaf nu dus óók zonder lotenboekje lekker aan de gang. Gebruik voor de digitale verkoop van loten onderstaande link:
 

https://lot.clubactie.nl/lot

 
BELANGRIJK:  selecteer bij vereniging NBSVV (Nieuw-Beijerland) en vul tevens de naam in van de verkoper.
 
(Voorbeeld formulier Grote Club Actie)

Leuke prijzen 

Evenals voorgaande jaren is er een drietal prijzen te winnen door de personen die het grootste aantal loten hebben verkocht.

1e Prijs: Cadeaubon t.w.v. € 50 van “De winkel van ons allemaal”

2e Prijs: Klupp trainingspak (kleur naar keuze)

3e Prijs: Klupp wedstrijdbal

Zoals al vaker gezegd: met enthousiasme en een goed verhaal kom je een heel eind. Feit is dat iedere lid zijn of haar bijdrage heeft geleverd met als doel de Grote Club Actie tot een succes te maken.  Namens het bestuur van NBSVV wensen wij alle leden veel succes toe bij het verkopen van de loten. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *