Grote Club Actie 2021 levert € 2.331 op!

Grote Club Actie 2021 levert € 2.331 op!

“Met enthousiasme en een goed verhaal kom je een heel eind”. Met deze tactiek hebben veel van onze leden zich vol overgave gestort op de lotenverkoop van de Grote Club Actie. Ook dit jaar konden loten digitaal worden gekocht. Maar dat gaat niet vanzelf. De Grote Club Actie is massaal door onze leden onder de aandacht gebracht van “het grote publiek”. En met resultaat. Onlangs ontving  Arno den Boer, voorzitter van de jeugdafdeling van NBSVV een cheque t.w.v. € 2.331,48. Een meer dan welkome aanvulling op de clubkas. 

Dit bedrag overstijgt de opbrengst van vorig jaar. En dat in een tijd dat we elkaar minder fysiek en juist meer “op afstand” ontmoeten. De online lotenverkoop blijkt dit jaar dan ook aan populariteit te hebben gewonnen. Het traditionele lotenboekje scoort juist aanmerkelijk minder. Geeft niks, als er maar loten worden verkocht…

Traditiegetrouw wordt er ook dit jaar weer een aantal prijzen beschikbaar gesteld aan de leden die de meeste loten aan de man/vrouw wisten te brengen. De prijswinnaars worden binnenkort bekend gemaakt.

Wij willen alle leden bedanken voor zijn of haar inzet. Uiteraard ook dank aan alle lotenkopers. Zonder hen zou deze actie niet tot een succes zijn geworden. Ook in 2022 zal NBSVV weer deelnemen aan de Grote Club Actie.  Wordt eind volgend jaar vervolgd.

Met sportieve groet,

Bestuur NBSVV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *