Kabouters NBSVV gaan ervoor!

Kabouters NBSVV gaan ervoor!

Vandaag was het dan eindelijk zover, de kabouters mochten na vele trainingen eindelijk wedstrijdjes gaan spelen. De basis van de techniek en het technisch inzicht werd vorig jaar al gelegd en is in de eerste trainingen doorgezet. Vol zelfvertrouwen en totaal geen zenuwen, gingen onze jongste toppers van N.B.S.V.V. de strijd aan met de andere kabouters van de verenigingen uit de Hoeksche Waard. Al snel bleek dat wij beter
uit de corona lockdown zijn gekomen dan de andere clubs en zo werden alle wedstrijden
met ruime cijfers gewonnen.

Dribbelkoning Mikko (Hoorweg) maakte het eerste doelpunt voor de kabouters. Solide Nout (Stok) pakte ook zijn goaltje mee en natuurlijk wist ook libero Sil (de Vos) een aantal mooie acties te bekronen met doelpunten. Ausputzer Lucas (Mol) maakte er ook 1 en was een stabiele kracht op het middenveld om de counters van o.a. GOZ direct af te breken. Van wie deze toppers het oog voor de goal hebben, is een raadsel. In ieder geval van niet van hun vaders, want die kwamen vroeger nauwelijks op de helft van de tegenstander. Met de slimme Kaj (Resseler) hebben we een speler in ons midden die de ruimte ziet en zeker zijn doelpuntjes zal pakken dit seizoen. Mannetjesputter Moos (van Alphen) was ondanks zijn beperkte omvang nergens bang van en heeft van menig tegenstander de bal afgepakt. Al met al hebben we een ploegje waar ze in de Hoeksche Waard nu al rekening mee moeten gaan houden.

Over 2 weken (26 September 2020) mogen ze weer op pad en dan zijn onze kleinste toppers te bewonderen in Mijnsheerenland. Vervolgens op 10 oktober 2020 op Heinenoord en op 24 Oktober 2020 bij ons eigen sportpark.

Hoeksche waardse kabouter competitie
Al weer een aantal jaren geleden heeft N.S.V.V. het initiatief genomen een onderlinge competitie met de hoeksche waardse vereningingen op te zetten voor de jongste spelers. Er bestaand 2 competities, een voor de spelers onder de 6 jaar en een voor spelers onder de 7 jaar. Elk jaar opnieuw is dit misschien wel de leukste competitie om te zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *