“Dauwtrappen” in de herfst bij NBSVV

"Dauwtrappen" in de herfst bij NBSVV

Blijkbaar hebben we weinig uitslapers in de jeugd van JO8 en JO9 want om 9 uur stonden er maar liefst 15 voetballers verrassend fris (ook vanwege het feit dat het slechts 3 graden was) en fruitig klaar voor de partij. 
 
Na een goede warming up werd de groep gesplitst om zo in het heerlijke ochtendzonnetje 2 kleinere partijvormen te kunnen spelen. Het is een bekend gegeven dat er een flink aantal talenten rondlopen in deze lichting en ook deze zaterdag werd dit weer duidelijk. Waar de 1 uitblinkt in het maken van de perfecte sliding, de ander een pirouette kan maken al la Zidane (helemaal met de lange hesjes een mooi gezicht) waren de fanatieke trainers ook getuige van de diverse mooie combinaties en aardig wat schitterende doelpunten. 
 
Zo ook in de grote partij wat uiteindelijk nog verrassend spannend werd. Na een 4-1 achterstand had de keeper even een kleine peptalk nodig van de trainers. Met een glimlach hield de herboren keeper het ene na het andere schot uit zijn doel waardoor er na een heuse comeback bij een stand van 4-4 nog voor de winnende goal gespeeld kon gaan worden. Wie er uiteindelijk won is niet belangrijk, de glimlach op de gezichten van al die jonge gasten was dit zeker wel! Het was weer een heerlijke zaterdagochtend!
 
Paul Vermeer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *