Jeugd NBSVV dendert onverminderd door

Jeugd NBSVV dendert onverminderd door

Na een week met uiterst wisselvallig herfstweer werd Nieuw-Beijerland afgelopen zaterdag getrakteerd op een fraaie oktoberdag. Droog, zon, windkracht 3: ideale voetbalomstandigheden. Met dank aan de werkersploeg lag de grasmat van het tweede veld er strak gemaaid bij. Complimenten! Mag ook eens gezegd worden.

Complimenten ook aan de trainers die wederom zorgen voor activiteiten op Sportpark De Kreek. Waar veel sportcomplexen er op dit moment verlaten bijliggen bruist NBSVV klaarblijkelijk van energie. Al om half elf zijn de voorbereidingen getroffen voor een mixtoernooi waarvoor de spelers van de JO10, JO11 en JO12 enkele dagen daarvoor waren uitgenodigd. Ook deze week blijkt de opkomst uitstekend en staat de jeugd te trappelen van ongeduld. Gevalletje “niet omdat het moet, maar omdat het kan”. Dat is de juiste instelling!

Na ruim 90 minuten fanatiek voetballen is het trainerJohan Mourits die een einde moet maken aan de training. Inderdaad, moet. Want als het aan onze jeugdige spelers (m/v) had gelegen waren ze vermoedelijk doorgegaan tot zonsondergang…

Voor een complete fotoreportage, met dank aan Marijn Schell: klik op onderstaande afbeelding. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *