Alternatieve Arie Oorbeek Bokaal

Alternatieve Arie Oorbeek Bokaal 2020

Na maanden geduld was het dan eindelijk zover. Vandaag werd er gestreden om de alternatieve Arie Oorbeek Bokaal. Met de nadruk op alternatief. Want voor het eerst in de geschiedenis van deze prestigieuze bokaal werd er niet gestreden in de warme en aangename entourage van Dorpshuis De Swaensvoet, maar gewoon in de frisse en winterse buitenlucht op Sportpark De Kreek. Corona doet ook op dit vlak een beroep op het improvisatievermogen van onze jeugdafdeling. 

De verplaatsing van de activiteiten van binnen naar buiten heeft in elk geval geen onvloed gehad op het aantal deelnemers. Afmeldingen waren er nauwelijks waardoor het vandaag een gezellige drukte was op ons sportpark. Volgens een vakkundig opgezet draaiboek waren oefeningen uitgezet waarbij er bovendien een beroep kon worden gedaan op een prettig aantalbegeleiders. Samen staan we sterk!

Al etende krijg men trek, zo luidt een bekend spreekwoord. Al voetballend ook, zo bleek na afloop van de activiteiten. De friet en snacks die na afloop werden geserveerd vonden dan ook gretig aftrek. Dik verdiend mannen!

Klik op onderstaande afbeelding en bekijk het fotoalbum.

Het einde van de dag stond in het teken van de prijsuitreiking en werd per leeftijdscategorie een eerste, tweede en derde prijs overhandigd. Bovendien was er voor iedere deelnemer traditiegetrouw een leuk aandenken. En om de winterstop door te komen ontving iedere jeugdspeler een bijzondere voetbal. Een zacht exemplaar, handig voor wie de komende weken wil trainen in de woonkamer of de keuken…

De winnaars van de alternatieve Arie Oorbeek Bokaal 2020:
 
Categorie onder 9 jaar
1.  Raymond Bruinenberg
2. Bram Mourits
3. Jake Schellevis
 
Categorie onder 11 jaar
1.  Jesse den Boer
2.  Beau Vlielander
3.  Sam Westerweele
 
Categorie onder 13 jaar
1.  Levi van der Sluijs
2. Jeftha Brunt
3. Michelle Bruinenberg
 

Wie-o-wie mag de felbegeerde Arie Oorbeek Bokaal dit jaar mee naar huis nemen? Die eer valt te beurt aan Levi van der Sluis.  Hij mag de ‘cup-met-de-grote-oren’ de komende twaalf maanden op zijn slaapkamer zetten. Of op de schoorsteenmantel natuurlijk. Een ware verrijking van iedere woonkamer!

Klik op onderstaande afbeelding en bekijk het fotoalbum van de prijsuitreiking.

Complimenten en dank namens het hoofdbestuur van NBSVV voor de organisatie en uitvoering. Dit bevestigt eens te meer dat we goed bezig zijn en dat saamhorigheid, ondanks de huidige strenge coronamaatregelen, bij NBSVV zeer zeker aanwezig is. Top!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *