JO13-14-15 zorgen voor mooi voetbal

NBSVV JO13-14-15 zorgen voor mooi voetbal

Afgelopen weekend was het zover. Zes Europese topteams kwamen op bezoek op sportpark De Kreek. Niet met de gebruikelijke selectie (coronabesmettingen), nee deze topteams werden vertegenwoordigd door spelers van de JO13, JO14, en JO15 van NBSVV. In de vroege ochtend werd er gestreden om de winst. Het was een voetbalochtend die je zou verwachten van deze teams. Hoogwaardig voetbal, ingenieuze tactieken en verassende opstellingen. De toernooiopzet in competitievorm was als volgt: elk team speelt één keer tegen elkaar, thuisvoordeel speelde geen rol en wisselen was niet toegestaan.

Het was een spannende ochtend, er werden acties vertoond die ik nooit eerder heb gezien op een voetbalveld. Van perfect tiki-taka voetbal tot enkelbrekende scharen die de tegenstander het bos instuurden, het kwam allemaal voorbij op deze mooie zaterdagochtend. Alle ploegen streden om het kampioenschap, lange tijd was het een nek-aan-nek race, de koppositie leek wel een wisselbokaal. Tot  uiteindelijk de laatste wedstrijd op het programma stond. Juventus en FC Barcelona stonden op een gelijk aantal punten en hetzelfde doelsaldo. Na twee spannende wedstrijden waarin zowel FC Barcelona als de club uit Turijn veel goals maakte en met dubbele cijfers wonnen, trok FC Barcelona aan het langste eind en mocht uiteindelijk op doelsaldo de eerste plaats op hun naam schrijven.

Deze overwinning zal de geschiedenisboeken ingaan als een van de mooiste in de clubhistorie. Hulde aan alle spelers die ons deze prachtige voetbalochtend hebben geschonken en naar de leiders voor de goede organisatie. Al met al een geslaagd toernooi met voetbal van topniveau.

Dany de Ronde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *