NBSVV JO13 en JO14 gaan gemixt de strijd met elkaar aan

NBSVV JO13 en JO14 gaan gemixt de strijd met elkaar aan

Vorige week hebben de JO14 en JO15 samen een wedstrijd gespeeld. Dit was zo’n succes dat we voor vandaag de JO13 en de JO14 hebben uitgenodigd om te komen voetballen. We waren precies met 22 spelers (aangevuld met Gijs). Inmiddels zijn de nieuwe tenues allemaal in gebruik en beschikken we zelfs over reservetenues. En die laatste kwamen vandaag goed van pas. Oh ja, we zoeken voor de reservetenues nog een sponsor…
 
Om 10.15 uur was iedereen aanwezig en werden de teams door Maarten onderverdeeld. Henk, Maarten en Peter waren de leiders. Lenno ging fluiten en de vaders van Arwien en Dylan mochten de vlag ter hand nemen.
 
Het weer was heerlijk en het veld lag er weer perfect bij. Je zag al vanaf het begin dat de kinderen er veel zin in hadden. In het begin wat onwennig omdat ze met andere spelers moesten voetballen maar al snel zagen we de één-tweetjes terugkomen. Leuk om te zien dat de jongens zich aan elkaar optrekken. In de rust hebben we met 2 spelers geschoven omdat 1 team net wat sterker was. 
 
In de 2e helft was er bij de meesten weer vollop vechtlust. De verhouding waren nu wel beter. Al met al hebben we mooie reddingen, slinkse steekpaasjes, schitterde ballen in de diepte en vooral inzet gezien.
 
Je ziet wel dat het belangrijk is om deze wedstrijden te spelen zodat ze wedstrijd ritme blijven houden. Ook is het goed om eens te kijken hoe de spelers het ook op andere posities doen. Ondanks de omstandigheden hebben we  er toch een hele leuke wedstrijd van gemaakt. Het zou mooi zijn als we wekelijks wat kunnen blijven organiseren. Per team zal er worden bekeken wat de mogelijkheden zijn.
 
Peter van der Sluijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *