Hoofdtrainers gaan jeugd trainen

Hoofdtrainers NBSVV gaan jeugd trainen

Mark Smeding, trainer NBSVV 1.
Door de huidige Corona maatregelen ligt het seniorenvoetbal volledig stil. Waar de jeugd nog mogelijkheden heeft om te trainen is dat bij de senioren niet het geval.  Met veel plezier kunnen wij melden dat we Mark Smeding (trainer NBSVV 1) en Robert-Jan de Mik (trainer NBSVV 2) bereid hebben gevonden om de komende 3 zaterdagen trainingsclinics te verzorgen voor onze jeugdteams. 
 
We hebben de volgende planning gemaakt:
Zaterdag 30 januari – JO14 en JO15
Zaterdag 06 februari – JO12 en JO13
Zaterdag 13 februari – JO11 en JO10
 
Aanvang 09.45 uur. De clinics starten om 10.00 uur en zullen om 11.30 uur worden afgerond.
 
We gaan er vanuit dat alle spelers van bovengenoemde teams deelnemen aan de clinics. Afmelden kan uiterlijk op woensdag vóór de clinic bij de trainer van het betreffende team.
 
Deelname niet-leden NBSVV
Altijd al eens willen ervaren hoe het is om bij NBSVV te voetballen? Dan zijn deze trainingsclinics bij uitstek geschikt om kennis te maken met onze vereniging. Vrijblijvend aanmelden kan door een e-mail te sturen naar de jeugdafdeling van NBSVV via jeugdvoorzitter@nbsvv.nl.
 
Met sportieve groet,
Jeugdbestuur NBSVV
Robert-Jan de Mik, trainer NBSVV 2

2 thoughts on “Hoofdtrainers gaan jeugd trainen

  1. goedenavond, mijn naam is nick versendaal ik ben 18 jaar oud en ik zou graag trainer willen zijn van maakt niet uit welk team het is men passie en men droom om mensen te trainen om ze groot te maken of om later zelf groot te worden

    graag hoor ik van u

    nick versendaal

  2. goedenavond, mijn naam is nick versendaal ik ben 18 jaar oud en ik zou graag trainer willen zijn van maakt niet uit welk team het is men passie en men droom om mensen te trainen om ze groot te maken of om later zelf groot te worden

    graag hoor ik van u

    nick versendaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *