Jeugdcommissie

Jeugdcommissie in het leven geroepen

Met ingang van komend seizoen heeft NBSVV weer een eigen jeugdafdeling en kunnen we zelfs 10 teams aanmoedigen en bewonderen.
Om de jeugd voldoende aandacht te geven is met instemming van het hoofdbestuur een jeugdcommissie in het leven geroepen, bestaande uit:

Peter van der Sluijs
Maarten Molenaar
Ivo van Alphen
Arno den Boer

In feite was deze commissie al actief, maar nu is het dan ook officieel.
Deze personen zijn voorlopig en tot nader bericht degenen die de jeugdafdeling bij NBSVV weer vorm gaan geven, uiteraard met de onmisbare hulp van de nodige vrijwilligers die al betrokken waren bij de jeugd en dat nagenoeg allemaal gelukkig ook blijven. Voor vragen of opmerkingen die betrekking hebben op de jeugd kunt u terecht bij 1 van bovenstaande personen.

De taakverdeling is nog niet volledig afgestemd en daarom kan bovenstaande groep ook nog uitgebreid worden. Vooralsnog is de verdeling op hoofdlijnen als volgt:
Ivo ontfermt zich over de kabouters t/m de JO12, Peter neemt de resterende teams te weten JO13 t/m JO19 onder zijn hoede,
Maarten continueert het wedstrijdsecretariaat en de planning (met name velden, kleedkamers) en Arno continueert de algemene zaken, het voorzitterschap en de vertegenwoordiging in het hoofdbestuur.
Verdere communicatie over de taakverdeling volgt later nog. 

One thought on “Jeugdcommissie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *