Prijswinnaars Grote Club Actie 2021

Prijswinnaars Grote Club Actie 2021

Al weer enige tijd geleden mocht Arno den Boer, voorzitter van de jeugdafdeling van NBSVV, in het kader van de Grote Club Actie een cheque t.w.v. € 2.331 in ontvangst nemen. Een meer dan welkome aanvulling op de clubkas.

Traditiegetrouw stelt NBSVV een aantal prijzen beschikbaar aan de jeugdleden die de meeste loten aan de man/vrouw wisten te brengen. Dit jaar geen Top-3, maar een heuse Top-4. Er zijn namelijk twee verkopers die de eerste plaats “noodgedwongen” moeten delen. De Top-4 van dit jaar verkocht samen maar liefst 231 loten. Een prestatie van formaat!

Evenals voorgaande jaren is er een drietal prijzen te winnen door onze topverkopers (m/v)

1e Prijs: Cadeaubon t.w.v. € 50 van “De winkel van ons allemaal”

   – Luc Annaaert / JO09 (62 loten) 

   – Mart Leydens / JO10 (62 loten) 

2e Prijs: Klupp trainingspak (kleur naar keuze)

   – Dex Nobel / JO09 (57 loten) 

3e Prijs: Klupp wedstrijdbal

    – Joey Bestebreur / JO12 (50 loten) 

En dan is er nog de teamprijs. Deze prijs gaat naar het team dat, gemiddeld per persoon, het grootste aantal loten wist te verkopen. Deze keer mag de JO9-1, volkomen terecht, plaatsnemen op de hoogste trede van het erepodium. Zij ontvangen binnenkort meer informatie over de gewonnen teamprijs.
 
Alle prijswinnaars: van harte gefeliciteerd!
 

Wij willen alle leden bedanken voor zijn of haar inzet. Uiteraard zullen we ook dit jaar weer deelnemen aan de Grote Club Actie. Zullen we dan met elkaar gewoon gaan voor een opbrengst van € 2.500? We weten tenslotte hoe het moet!

Met sportieve groet,

Bestuur NBSVV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *