Regiocup NBSVV 12 juni 2021

Regiocup NBSVV 12 juni 2021

NBSVV jeugd klaar voor oranje

Alle jeugdspelers van NBSVV zijn klaar voor de wedstrijden van oranje. Als blijk van waardering voor de inzet van onze jeugdspelers in dit bijzondere voetbaljaar, hebben we ze voorzien van een oranje pet, sweetband, zonnebril, bidon en tas, zodat zij de oranje kunnen aanmoedigen. Hierbij willen we ook ouders/begeleiders bedanken voor de steun en inzet in het afgelopen seizoen! Want ondanks de beperkingen kwamen jullie kinderen wel steeds weer opdraven bij de onderlinge oefenwedstrijden en trainingen. Al met al hebben we er toch nog een mooi seizoen van kunnen maken. We gaan nog van een paar trainingen en wedstrijden genieten en hopen op een beter volgend seizoen, waarbij we jullie graag allemaal weer zien!

Een sportieve groet!

De Jeugdcommissie van NBSVV

Kabouters schitteren in Hoekse Waards toernooi

Ook de kleinste toppers van onze vereniging hebben weer een paar echte wedstrijdjes gespeeld. Je kent de beelden wel van lammetjes die voor het eerst huppelen in de wei, zoiets maar dan op 2 beentjes was wat we zaterdag hebben gezien. De afgelopen week waren de contacten gelegd met de leiders van verschillende verenigingen in de Hoekse Waard om een toernooi op te zetten. Deze keer had NBSVV de handschoen opgepakt en 8 verenigingen uit de Hoekse Waard uitgenodigd om gezamenlijk de kabouters tegen elkaar te laten strijden.

Het enthousiasme en plezier spatte er van af en het deed leiders en ouders zichtbaar goed om te zien dat ook deze jongste toppers weer lekker kunnen voetballen tegen andere verenigingen. Naast 2 teams van NBSVV waren Zinkwegse Boys, Heinenoord, ’s Gravendeel (2 teams) en NSVV (2 teams) afgereisd naar Nieuw-Beijerland.

Uiteindelijk waren onze toppers succesvol met een 1 e plaats en een 3 e plaats, maar dit was natuurlijk totaal niet belangrijk op deze middag waar het voetbalplezier voorop stond. Komende weken zullen ze opnieuw kunnen schitteren, aangezien zowel ’s Grvanedeel als Zinkwegse Boys al hebben aangegeven een toernooi te gaan regelen. Super dat we dit met elkaar kunnen doen en ook deze jonge toppers hun kunsten te laten tonen in de wedstrijdjes.

Ivo van Alphen

 

SSS JO9 – NBSVV JO9:     14 – 0 

SSS uit, altijd lastig….
 
12 juni, deze dag was door de KNVB uitgeroepen tot De Nationale Voetbaldag en dat in combinatie met een licht briesje en 20 graden leek een mooie combinatie voor een lekker potje voetbal in Klaaswaal. Vooraf hadden we al gewaarschuwd dat SSS uit altijd lastig is. En dat bleek niet gelogen. 
 
Na enkele seconden lag de eerste bal al in ons netje en na een vlammend schot van de Arie Haan van Klaaswaal werden we vervolgens al snel genoodzaakt om van keeper te wisselen ivm een blessure als gevolg van deze kanonskogel… 
 
Het bleek het begin van een lange ochtend. Verlamd door de snelle tegentreffers en het goede spel van de grotere en sterkere tegenstanders kwamen we niet aan voetballen toe. 
 
Uiteindelijk bleef de teller steken op een score van 14-0. Vervolgens schoten we voor het goede gevoel wel een paar penalty’s raak en dropen we iets minder teleurgesteld af. Gelukkig wachtte ons in Nieuw-beijerland nog een verrassing met de door de vereniging geregelde oranje juich-outfits die goed in de smaak vielen. 
 
Kortom, genoeg om bij te schaven op de trainingen deze week en volgende week weer met goede moed thuis tegen Spijkenisse.
 
Tijn van der Zwet

 

NBSVV JO13-1 –  SHO JO13-4:     14 – 1

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden…

Een derby tegen SHO wordt sinds jaar en dag met ‘angst en beven’ tegemoet gezien. Niet zelden gaat Steeds Hooger Oud-Beijerland met de punten aan de haal. Maar waar de ‘H’ in de naam staat voor ‘Hooger’ was dat vandaag in elk geval niet van toepassing op het doelsaldo van de Beijerlanders. Slechts één keer was men vandaag de goalie van NBSVV te slim af waarmee door SHO de nul werd weggewerkt. Dat bleek zeker niet genoeg om definitief met de winst aan de haal te gaan. Maar liefst 14 (!) keer wist NBSVV de bal tussen de palen te krijgen. De veldspelers van onze JO13 toonden vandaag uitstekend voetbalspel met een welverdiende overwinning als eindproduct.
 
En waar de keeper van de Beijerlanders aan de overkant overuren maakte kon onze doelman deze fraaie twaalfde juni genieten van het aangename zomerweer…
 
Bart Wesdorp
 
Kabouters
 
Op het toernooitje met twee teams van ‘s-Gravendeel, twee teams van NSVV, één team van Heinenoord en één team van Zinkwegse Boys hebben de twee teams van onze Kabouters zich vandaag goed staande gehouden! 
 
Met goed samenspel, goede acties en goed verdedigen hebben ze zich van hun beste kant laten zien!
 
Karin van Alphen
Overige uitslagen:
 
NBSVV JO10-1 – Zinkw. Boys JO10-1:     5-3
 
NBSVV JO1-11 – Spijkenisse JO11-5:     3-4
 
Vlotbrug JO11-1 – NBSVV JO11-2:     2-4 
 
‘s-Gravendeel JO12-2 – NBSVV JO12-1:     8-2
 
Strijen JO14-1 – NBSVV JO14-1:     6-2
 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *