Samenwerking Excelsior R. en NBSVV

NBSVV en Excelsior Rotterdam hebben afgelopen zaterdag de samenwerking verlengd.

Afgelopen zaterdag werd er dus door beide partijen een krabbel gezet. Een samenwerking die tot stand kwam omdat Excelsior4All-voorzitter Niels Redert en Technisch commissielid van NBSVV Stefan van Alphen elkaar al goed kennen vanuit de Business Club bij Excelsior. “Er was een Excelsior Clinic bij NBSVV en omdat Niels en ik elkaar dus al kennen, ben ik met hem aan de praat geraakt over het amateurpartnerschap. Vervolgens hebben we gekeken of er mogelijkheden waren voor een samenwerking en die zijn er. Hierop hebben we besloten om het plan door te zetten”, aldus Van Alphen.

Een plan waar NBSVV in de toekomst voordeel uit kan halen zo beweert Van Alphen: “Deze samenwerking kan een impuls geven aan de kennis van de huidige trainers, dit zijn momenteel namelijk vooral vrijwilligers. Daarnaast zijn de clinics natuurlijk hartstikke leuk en is het een mooie referentie voor onze jeugd.”

Deze samenwerking is goed voor de ontwikkeling binnen onze vereniging. We kunnen namelijk door onder meer het organiseren van clinics, trainingen of andere leuke activiteiten veel doen voor de jeugdspelers (jongens en meiden) van NBSVV.

NBSVV is trots op deze samenwerking en zal volgend jaar verschillende bijeenkomsten organiseren waarin Excelsior zal faciliteren op voetbaltechnische aspecten.

Uiteraard met inachtneming van de op dat moment geldende Covid maatregelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *