Uitslagen jeugd week 39

Uitslagen jeugd week 39

Historische dag voor jeugd NBSVV

De competitie is nog maar net gestart en de jeugd van NBSVV schrijft direct geschiedenis. Zowel uit als thuis werd vandaag uitstekend gepresteerd. 18 punten uit 6 wedstrijden betekent een maximale score. Waarvan akte.

Een eervolle vermelding is er voor onze jongste spelers, de kabouters. Zij reisden vandaag af naar Mijnsheerenland alwaar regen en wind werden getrotseerd. Als snel bleek Gemengd Oranje Zwart, afgekort GOZ, behoorlijke tegenstand te bieden. NBSVV wist twee keer het net te vinden en moest tegelijk het eerste  (!) tegendoelpunt van dit seizoen incasseren.  Een tegendoelpunt dat niet in verhouding staat tot het eigen doelsaldo van, jawel, niet minder dan 26. Het is maar dat u het weet!

Een blik in de ranglijsten leert dat de JO11-1 de eerste plaats inneemt in de competitie met 9 punten uit 3 wedstrijden. De JO11-2 staat met eveneens 9 punten op de tweede plaats direct na SV Poortugaal. De JO12 lijkt na een moeizame start de weg naar boven te hebben gevonden en klimt op richting de middenmoot. De JO13 mag zich nog altijd koploper noemen, al is het verschil in doelsaldo met Spijkenisse JO13-5 gering. De JO14 doet goed mee in de competitie. Met een zesde plaats zeker een prima prestatie waar bovendien nog van alles mogelijk is. In de poule van de JO15 is vooralsnog weinig gespeeld. De ranglijst zegt dan ook nog weinig. Hetzelfde geldt voor de JO19.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *