Uitslagen jeugd week 41

Uitslagen jeugd week 41

Weer maximale winst NBSVV

Een frisse, natte en koude zaterdag op de Nieuw-Beijerlandse velden. Niet minder dan vijf van de zes jeugdwedstrijden van deze week werden afgewerkt op Sportpark De Kreek. Maar ondanks het drukke speelschema weinig drukte langs de velden. Het is en blijft een onwerkelijke aanblik.

Op vriendschappelijke basis speelde onze JO08 vandaag in eigen huis tegen de JO08-1 van Zinkwegse Boys.  Om 8.30 uur gaf scheidsrechter Den Boer het startsein van wat een leuke pot voetbal zou worden. De tegenstand van de Zinkwegse Boys bleek niet opgewassen tegen de doortastendheid van NBSVV. De einduitslag van 12-3 is dan ook een terechte afspiegeling van het uitstekende voetbalspel van onze JO08. Een serieuze bijdrage werd daarbij geleverd door debutanten Luc en Zoey.  Wij wensen beide veel voetbalplezier bij NBSVV!

Eveneens thuis speelde onze JO11-2. In alle vroegte arriveerde de Hoogvlieters (of is het Hoogvlietenaren…?) van Rijnmond Hoogvliet Sport JO11-3. NBSVV domineerde de wedstrijd van a tot z. Ruststand: 9-3. In de tweede helft werd het werktempo verder opgevoerd en kon meer afstand worden genomen van de concurrent. Een klinkende overwinning van 14-7 (!) kan in de boeken worden genoteerd.

Onze JO13 mocht de JO13-1 van SCO’63 ontvangen op Sportpark De Kreek. Op het laatste moment werd een beroep gedaan op onze JO12, met de vraag om een speler beschikbaar te stellen. Dat was snel geregeld, aangezien de onder twaalf van een vrije zaterdag “genoot”. Nieuw-Beijerlander Mark Toller trok maar al te graag het nieuwe blauw-witte tenue aan en stond derhalve keurig op tijd binnen de lijnen. NBSVV domineerde de hele wedstrijd, getuige de einduitslag van 8 tegen 1. Eén van de treffers kwam daarbij van de schoen van “huurspeler” Toller. Lekker gespeeld!

De JO14 was vandaag het enige team dat het eiland moest verlaten. In alle vroegte werd afgereisd naar Sportprark SV Charlois alwaar om 09.55 uur werd afgetrapt tegen de JO14-2 van de Rotterdamse club. Met een tussenstand van 3-0 hadden de Charloisers de volle overtuiging dat de punten deze week volledig in Rotterdam zouden blijven. Niets bleek echter minder waar. Terwijl de achterhoede van NBSVV in “opperste staat van paraatheid” was wisten de aanvallers maar liefst vier keer het net te vinden. De treffers kwamen op naam van Jurre, Willem en Jesse. Gevalletje eendracht maakt macht.  Eindstand: 3-4 winst.

Onder leiding van arbiter Sven van Genderen mocht onze JO15 om 11.30 uur aantreden tegen WFB JO15-2. Vanaf de eerste minuut bleek NBSVV overduidelijk de betere en maakten de Flakkeeënaren werkelijk geen schijn van kans. Na de rust (4-0) kwam de doelpuntenmachine pas echt op gang. Waar de verdediging van NBSVV de nul wist te behouden moest de Flakkeese doelman er aan de andere kant nog eens vijf door laten gaan. Met 9 tegen 0 een overtuigende winst. De punten blijven in Nieuw-Beijerland!

Onze oudste jeugd, de JO19, mocht de strijd aangaan met Smitshoek JO19-5. De eerste helft werd duidelijk gedomineerd door NBSVV. Als je vervolgens de rust ingaat met een voorsprong van 2-0 ligt overmoedigheid onherroepelijk op de loer. En zo geschiedde. De laatste drie kwartier werd er duidelijk minder allert gespeeld dan in de periode voor de pauze. Het spel was echter nog altijd goed genoeg om voldoende tegenstand te bieden. De eindstand is gelijk aan de ruststand: 2-0.

Een blik op de kalender laat zien dat er op zaterdag 17 oktober slechts drie wedstrijden worden gespeeld. Het betreft hier allen uitwedstrijden.  Onze JO14 speelt in Den Bommel tegen DBF, onze JO15 wordt in Oud-Beijerland verwacht voor een derby tegen SHO JO15-3 en onze JO19 tenslotte treft op Sportpark Olympia FC IJsselmonde.

Voor nu een fijn weekend toegewenst en bovenal: blijf gezond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *