Voetbalexperience SBV Excelsior Rotterdam bij NBSVV

Stralende gezichten bij de voetbalexperience van SBV Excelsior Rotterdam bij NBSVV

Afgelopen zaterdag heeft de jeugd van NBSVV haar voetbalkunsten kunnen tonen tijdens de voetbalexperience die in samenwerking met SBV Excelsior Rotterdam was georganiseerd. Dollen in de pannakooi, 4 tegen 4 spelen op het boardingveld, rennen op de stormbaan,
punten scoren op het gatenbord, dribbelen en scoren op het doel. Allemaal leuke activiteiten voor onze jeugdleden en hun vriendjes envriendinnetjes.

Ondanks dat het weer tegenviel hebben we een top ochtend gehad en veel blije gezichten gezien bij de kinderen. Waar de jongste kinderen van 5 jaar vooral geimponeerd waren door de stormbaan, waren de oudere jongens en meisjes niet weg te slaan bij de voetbalboarding en het pannaveldje. Na ruim 2 uur intensief en enthousiast bezig te zijn geweest, stond er voor iedere speler een welverdiende lunch klaar (mede mogelijk gemaakt door PLUSmarkt uit Nieuw-Beijerland).

In de middag was het de beurt aan de jeugd van 10 tot 15 jaar. De jeugdtrainers Roel, Samantha en Mathijs van Excelsior Rotterdam organiseerde een voetbalclinic om onze jeugd te laten ervaren hoe de jeugd van een betaald voetbalclub wordt getraind. Met veel enthousiasme en inzet werden de verschillende trainingsoefeningen uitgevoerd door de spelers. Leiders en trainers van de betrokken teams hebben meegekeken om de oefeningen ook later nog een keer in de praktijk te brengen.

Ondanks dat we in deze tijd beperkt zijn in het organiseren van activiteiten kunnen we
terugkijken op een leuke voetbaldag voor onze jeugd. Door de corona maatregelen konden
de ouders, opa’s en oma’s van de kinderen helaas niet kijken bij hun toppers. Zodra er weer
meer mogelijkheden zijn zullen we opnieuw een activiteit organiseren waarbij we iedereen
weer kunnen ontvangen. 

Ivo van Alphen

> > > KLIK OP ONDERSTAANDE AFBEELDING VOOR EEN FOTOREPORTAGE < < <

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *