Activiteiten

Activiteiten kalender

Vrijdagavond 24 februari Sportquiz

Met 50 inschrijvingen bestaande uit 12 teams zitten we vol

 

Op vrijdagavond 24 februari organiseren wij een sportquiz in de kantine van NBSVV. Aanvang 20.00 uur inloop vanaf 19.30 uur.

Weet jij veel van sport, of ken je mensen die veel van een bepaalde sport weten maak dan een team, verzin een leuke teamnaam en schrijf je in. De quiz bestaat uit 4 rondes van elk 15 vragen en elke ronde heeft een bepaalt thema.

Een team bestaat uit minimaal 2 en maximaal 5 personen. 

Het is uiteraard niet toegestaan om vragen tijdens de quiz op te zoeken op welke wijze dan ook. 

De kosten zijn € 5,- p.p. incl. 1 consumptie en een hapje.

Inschrijven is vanaf nu mogelijk bij:

Peter Barendrecht 0644258688 of via  info@nbsvv.nl

Vrijdagavond 10 maart sjoelavond

Op vrijdagavond 10 maart wordt er een sjoelwedstrijd georganiseerd in de kantine van NBSVV. Waarschijnlijk weet iedereen wel wat sjoelen is maar hier nog even de uitleg:

Sjoelen is een gezelschapsspel en sport, waarbij de spelers in drie beurten 30 schijven door vier kleine gleufjes op het einde van de plank moeten schuiven. De eerste keer wordt met alle schijven geschoven, de tweede en de derde keer met de schijven die nog niet in een vakje beland zijn. De schijven krijgen het aantal punten van het vak waar ze in terechtgekomen zijn (v.l.n.r. 2-3-4-1). Heb je in elk vak 1 steen dan krijg je niet 10 maar 20 punten.

Aanvang is 20.00 uur en inloop vanaf 19.30 uur

De kosten zijn € 5,- p.p. en aanmelden is mogelijk bij Christa Donsen 0612786857, Martin Bestebreur en bij Jan Letterman achter de bar in de kantine.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *