2e periode toto

Martin Benard winnaar 2de periode Cees van Bochove totosport

De 2de periode in de 4de klasse H is vorige week op naam gekomen van GOZ. Helaas kon NBSVV daar het feest niet verstoren. Ook in de ToToSport competitie is er een winnaar van de 2de periode, ondanks dat er nog een wedstrijd moet worden uitgespeeld (Bolnes-Piershil) en 2 inhaalwedstrijden gepland staan. De gehele top 6 van de periode ranglijst heeft namelijk drie ‘eentjes’ bij de nog uit te spelen wedstrijden en dus is Martin niet meer te achterhalen. Martin van harte gefeliciteerd!

In het eindklassement ligt alles nog open. Na 6 punten in speelronde 18 heeft Martin ook daar de leiding. De heren Klaas, Raymon en William volgen hem op 2 punten. 

In de competitie gaan we ook richting een spannend slot. Overmaas, Hekelingen en Zinkweg staan in verliespunten gelijk. NBSVV lijkt voorlopig uit de gevarenzone van de onderste 4 plekken maar voelt de hete adem van Goudswaard. Ook Bolnes en TransvaliaZW zouden met een overwinning in hun inhaalwedstrijd erg dichtbij komen. In een competitie waar iedereen van iedereen kan winnen is daarom het devies; pakken wat je pakken kan!

Fijne Pasen!

Team ToToSport

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *