Bart Wesdorp

Bart Wesdorp gekozen als nieuwe secretaris

Leden,

De algemene ledenvergadering van het jaar 2020/2021 gehouden 25 maart 2022 heeft de volgende bestuurswisseling bekrachtigd.
Aftredend: Diana van der Wiel.
Aantredend: Bart Wesdorp.

We willen Diana nogmaals bedanken voor haar diensten en Bart hartelijk welkom heten.

Het bestuur

Aangenaam: Bart Wesdorp

Onlangs verscheen er een bericht op deze website over een wijziging in het bestuur van NBSVV. Nadat Diana van der Wiel had besloten haar functie als secretaris neer te leggen ontstond er een ‘gat’ binnen het bestuur. Deze vacature kon snel worden ingevuld nadat ik de vraag kreeg om de taken van Diana over te willen nemen en daarop al snel positief reageerde. Vooralsnog ad-interim, aangezien een dergelijke wijziging conform de reglementen officieel tijdens de Algemene Leden Vergadering dient plaats te vinden. Meerdere keren ontving het bestuur echter de vraag: ‘wie is nou die nieuwe secretaris’? Voor wie mij niet kent is een kleine voorstelronde dan ook zeker op zijn plaats.

Mijn naam is Bart Wesdorp, 41 jaar jong en geboren en woonachtig in Piershil. Al tijdens mijn studie Small Business & Retail Management maakte ik kennis met de autobranche. Inmiddels ben ik alweer ruim 20 jaar actief in de immer dynamische mobiliteitssector, met als specialisme het Zuid-Koreaanse merk Hyundai. In het dagelijks leven vervul ik de rol van vestigingsmanager van Autobedrijf Noteboom Spijkenisse.

Mijn beide zoons Bram en Joost voetballen al jaren bij NBSVV in respectievelijk de JO15 en de JO13. Al jaren train ik met plezier het team van mijn jongste zoon Joost. Daarnaast beheer ik de jeugdpagina van de website van NBSVV.

Door het lezen van bovenstaande hebben jullie een beter beeld van de persoon die binnen de vereniging zal optreden als (ad-interim) secretaris. Ik heb er zin in en ben blij dat ik op diverse manieren mijn bijdrage kan en mag leveren aan een levendige dorpsvereniging als NBSVV.

Met sportieve groet,

Bart Wesdorp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *