Corona maatregelen

Coronamaatregelen voor de kantine

Beste leden, ouders van leden en bezoekers NBSVV,

Afgelopen zaterdag is de eerste oefenwedstrijd weer gespeeld bij NBSVV, wat fijn dat dit weer mogelijk is na al die maanden in de coronacrisis. Dit betekent ook dat de kantine weer gebruikt gaat worden voor de consumpties. Voor iedereen die de kantine van NBSVV binnen loopt geldt de verplichting om zijn/haar contactgegevens achter te laten aan de bar. Wanneer iemand weigert zijn/haar contact gegevens achter te laten kan de kantinebeheerder hem of haar de toegang ontzeggen. De GGD kan vragen om deze gegevens i.v.m. contactonderzoek en  de vereniging is dan verplicht deze gegevens aan te leveren.

Wij zijn heel blij dat alles weer gaat beginnen bij NBSVV en dit willen we voor de komende maanden ook zeker zo houden. Daarom doet het bestuur een dringend verzoek aan iedereen om zich aan de onderstaande maatregelen te houden. Wanneer dit niet het geval is loopt de vereniging de kans op een boete en een mogelijke sluiting van de kantine en dit is zeker niet wat we willen.

We hebben de nodige veiligheidsmaatregelen getroffen. Waaronder looproutes en informatie over de belangrijkste protocollen. Naar binnen via het terras en naar buiten via de aangegeven uitgang. We vragen iedereen voldoende afstand te houden en bij klachten niet naar het complex te komen.

  • Voldoende afstand betekent 1,5 meter afstand houden van elkaar!

  • Een zitplaats is verplicht, het staan naast de tafel of aan de bar is niet toegestaan.

  • Een beperkt aantal zitplaatsen zijn te vinden in de kantine op 1,5 meter afstand en op het terras onder de overkapping.

  • Ontsmet de handen met het desinfectiemiddel.

Er zijn binnen de vereniging 3 corona coördinatoren aangesteld, namelijk Maarten Molenaar, Dirk Enzlin en Arno den Boer, zij spreken mensen aan wanneer de maatregelen niet in acht worden genomen. Maar doe dit vooral zelf ook!!

Wij vragen iedereen met klem om zich aan bovengenoemde maatregelen te houden en hopen op een mooi, sportief en vooral veilig voetbalseizoen.

Bestuur NBSVV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *