Kerstboodschap bestuur


Beste leden

We gaan weer een nieuw jaar tegemoet. Hopelijk houden we het nieuwe jaar het corona-virus meer onder controle zodat we elkaar weer op een normale manier kunnen treffen bij onze vereniging NBSVV.

Het was voor onze vereniging niet alleen vanwege het virus een bewogen jaar, ook hebben we helaas afscheid moeten nemen van een aantal leden. Juist in deze dagen wensen wij hierbij de naasten veel sterkte toe.

Bij NBSVV is het nu de jeugd die voor de levendigheid zorgt op ons complex. Doordeweeks in de avond en op zaterdagmorgen met onderlinge toernooitjes houdt de jeugd zich bezig op ons sportcomplex. Met zeer veel gedrevenheid hebben de leiders zich hierop gestort om dit alles te organiseren, dit zie je dan ook weer terug bij de voetballertjes als zij met zeer veel enthousiasme hieraan meedoen.
Bij de senioren konden de veteranen het niet meer houden en zijn RIVM-proef toch maar weer woensdagavond aan het trainen gegaan.
Tevens is onze onderhoudsploeg met enkele andere vrijwilligers telkens op ons terrein te zien.

Uiteraard willen wij weer alle vrijwilligers bedanken voor het werk wat is verricht in 2020, misschien wat minder dan normaal, maar toch. Het is uiteraard jullie eigen vereniging maar het is altijd weer hartverwarmend om te zien hoe iedereen ermee bezig is. De inzet wordt vaak als vanzelfsprekend gezien, maar dat is het natuurlijk niet.
Tevens zijn wij blij dat ondanks deze crisis het overgrote deel van de leden en sponsoren ons financieel zijn blijven steunen.

Binnen de voetbalwereld ziet een overgrote meerderheid wel in, dat het openen van de kantine en de kleedkamers voorlopig nog een brug te ver is.
Echter wij blijven hopen op een zo spoedig mogelijke opening van al onze faciliteiten. Zodat we elkaar weer snel kunnen begroeten.

Wij wensen alle mensen een gezond en gelukkig 2021 toe.

Het bestuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *