Sportquiz

1e sportquiz NBSVV groot succes

Vrijdagavond 24 februari is er in de kantine een sportquiz georganiseerd met 50 deelnemers verdeeld over 12 teams. Helaas moest er 1 team op het laatste moment afzeggen en kwamen we na zo hier en daar nog een wijziging in de teamindeling uit op 47 deelnemers in 11 teams.

De quiz bestond uit 4 rondes van elke 15 vragen waarbij er telkens 1, 2 of 4 antwoorden gegeven moesten worden. Elke vraag leverde 4 punten op. De 4 categorie├źn per ronde waren binnenlands voetbal, Olympische spelen, buitenlands voetbal en sport algemeen.

Nadat er na elke ronde de antwoordenbladen waren ingeleverd werden de antwoorden besproken. Hierbij zag je bij elk antwoord een triomfantelijk blik of ik zei het toch.

Nadat rond 22.30 uur  alle antwoorden waren nagekeken en de puntentelling compleet was werd de einduitslag bekend gemaakt.

Op de eerste plaats eindigde het team “Oh Gary Gary” het team van Geert Oorbeek met 172 punten. Op de 2e plaats team Tol + Toller met 168 punten. Op de 3e plaats eindigde “De valse linksbuitens” met Sjoerd Bestebreur, Pieter Vogelaar, Hans-Jan van Genderen, Niels Luijendijk en Guus Smulders.

Helaas kwam de organisatie bij het natellen van de punten de volgende ochtend tot de conclusie dat er bij de nummer 4 een paar punten te weinig waren gerekend waardoor zij recht hebben op de 3e plaats. Dit is inmiddels recht getrokken met het team “Spekkies” van Mark van der Spek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *