tussenstand totosport

Spanning in tussenklassement van de Cees van Bochove Totosport

We zijn 7 speelrondes onderweg! Waar het soms een uitdaging is om het beleid van Mark en Hugo te volgen, vaart ‘onze’ Mark een rechte koers. NBSVV strijdt week voor week om punten op weg naar die vaste plek in de middenmoot. Tegen ZBVH werd de 2de overwinning van het seizoen geboekt en werden cruciale punten gepakt in een seizoen waar de onderste 4 clubs zullen degraderen naar de nieuwe kelderklasse van het Zuid-Hollandse amateurvoetbal.

Ook in de ToTo is het ongemeen spannend. Met 39 actieve deelnemers dit jaar wordt een kleine 400 euro opgehaald voor de clubkas van NBSVV. Dank aan iedereen voor jullie bijdrage! Nu de inhaalronde gisteren is gespeeld, en er nog één wedstrijd te spelen is in de eerste periode, kunnen we voorzichtig concluderen dat het de dames zijn die de meeste kennis hebben van de 4de klasse H. Patricia pakte met de winst van SCO op Piershil als eerste deelnemer dit seizoen 2 bonuspunten voor een perfecte voorspelling van speelronde 3. Ze komt daarmee gelijk te staan met Christa op de eerste plek. Op 1 punt worden zij gevolgd door William. Ook Klaas, Thijs en Michelle maken nog kans op de winst van de eerste periode.

Dan de prijzenpot van dit jaar. Met de inleg van vorig jaar erbij valt er 690 euro te verdelen! Dit gebeurt als volgt. De winnaars van periode 1 (wedstrijd 1-8), periode 2 (wedstrijd 9-17), periode 3 (18-26) ontvangen 50 euro. De overige dukaten worden verdeeld onder de nummers 1 t/m 5 van de eindrandschikking met prijzen van 200, 150, 90, 60, en 40.

Volgende week zullen we zien wie er met de eerste prijs aan de haal gaat. Voor diegenen die niet in de top meedraaien zijn er met de start van de 2de periode dan weer mogelijkheden om voor een prijs te gaan strijden.

Veel succes!

Groet,

Team ToToSport

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *