Update van de voorzitter

Update van de voorzitter

Leden,


Hierbij een update van wat er tijdens de corona crisis is gebeurd en waar een voorzitter zich zoal druk over maakt.

Wat ben ik toch nog geschrokken van het overlijden van Bram vd Weijden en Wout Kreling.
Wout ons erelid van de vereniging. De laatste jaren was hij altijd aanwezig op zijn stoel in de bestuurskamer. Praatjes maken met de scheidrechters en bezoekers van de club welke langs kwamen. Broodje kroket in de rust. Ook hield hij de stand bij van alle Hoekse Waard verenigingen met een geweldig fanatisme. Op het laatst is hij nog elke zaterdag langs komen fietsen om te kijken wat we aan het “klussen” waren. Wat zal ik hem missen.

Coronavirus
Wat een tijden maken we mee. Een ieder maakt zijn eigen ongemakkelijkheden mee en misschien wel zelfs ernstig verdriet. Desondanks ben ik er van overtuigd dat we hoopvol naar de toekomst moeten zijn en het virus kunnen verslaan.

Jeugd
De jeugd heeft de toekomst en wij zijn dan ook blij dat we ca 20% meer jeugdleden in het volgende seizoen kunnen begroeten bij NBSVV. De sponsorcommissie is de afgelopen tijd dan ook druk bezig geweest om de jeugd in een “nieuw tenue” te krijgen. Het ziet er nu ook naar uit dat dit voor alle teams is gelukt. Daar ben ik zeer trots op en bedank daar alle sponsors voor. De jeugd kan zo een vliegende start maken.

Kantine
Soms komt toeval niet toevallig. Een gewaardeerd lid van NBSVV komt een totaal interieur tegen wat tegen een schappelijke prijs stond aan geprezen. Kom het zien in de kantine.

Onderhoud
Afgelopen maanden hebben er elke zaterdagmiddag een aantal NBSVV-ers met een wisselende bezetting weer veel onderhoud gepleegd aan het complex (uiteraard RIVM-proef). Dat heeft geresulteerd in een verhoogde ballenvanger bij de kleedkamers. Maar vergeet ook niet de vele uren die zijn gestoken in het weghalen van de bosschages, schoonmaken, verven, etc.
Tevens wordt er ook nu nog veel werk verricht voor het vernieuwen van onze doelen.
Daarbij ben ik ook zeker dankbaar dat veel materiaal door anonieme sponsors zijn geschonken.

Maar zeker mag hier niet onvermeld blijven, de vele uren die mensen hebben gestoken in het besproeien en maaien van de velden.

Vrijwilligerswerk
Uiteraard zoals u altijd al weet, zijn we op zoek naar mensen die weten wat een verenigingsleven inhoud. Er zijn altijd wel werkzaamheden binnen NBSVV die aan zullen slaan bij uw kwaliteiten. Aanmelden hiervoor kan bij elk bestuurslid. Waaraan gedacht kan worden, is bijvoorbeeld: kantine personeel, bestuurslid, scheidrechter, grensrechter, verschillend commissie werk, etc.
Bedenk wel dat als er teveel druk komt op een beperkt aantal personen er consequenties kunnen zijn met de continuring van de verschillende werkzaamheden en er daardoor soms maatregelen genomen moeten worden welke absoluut niet leuk zijn. Spreek elkaar daar ook op aan en doe mee. Je zal verstelt staan hoe leuk het kan zijn.

Site
Zoals je naar alle waarschijnlijkheid ook al hebt opgemerkt hebben we onze site ook opgefrist. Dit hebben we gedaan omdat het systeem wat verouderde, waardoor er nog slechts met veel moeite mee kon worden gewerkt. Ik hoop dat de indeling u ook bevalt.

TC
De Technische Commissie is weer achter de schermen i.s.m. onze trainer druk in de weer geweest om onze selectie op een goed niveau te houden en/of te verbeteren. Ook is deze commissie bezig geweest om een eventueel 4e elftal samen te stellen. Dit is voor dit jaar niet gelukt, maar we hopen  voor volgend jaar dit wel te kunnen waar maken.

Start voetbal
De senioren-selectie gaat zaterdag 8 augustus weer starten met trainen. Ook de oefenwedstrijden zullen weer beginnen. Kijk op de site voor de data.
De jeugd zal weer eind augustus begin september opstarten met trainingen.

Extra kleedkamers
We zijn bezig om extra kleedkamers te realiseren. Dit om extra ruimte te creëren om meisjes/dames om te laten kleden en om in de toekomst de huidige kleedkamers apart te kunnen op knappen. De eerste stap hierin is de vergunningsaanvraag de Gemeente.

Sponsor selectie
We zijn trots als vereniging NBSVV dat onze hoofdsponsor SECOA en KLUPP hun handen ineen hebben geslagen om ZOMERKIND (https://www.zomerkind.nl/) en  HALTE ZOMERVILLA (https://haltezomervilla.nl/) te helpen in het uitdragen van hun logo’s op ons shirt. Uiteraard horen jullie daar later nog meer van.

Ik hoop u weer snel op de voetbal te zien. De kantine is weer open.
Uiteraard alles volgens de richtlijnen van de RIVM welke dan gelden.
De belangrijkste voor nu zijn deze:
– bij corona ziekteverschijnselen thuis blijven;
– 1,5 meter afstand houden;
– geen handen schudden.

Blijf gezond en tot ziens.

Dirk Enzlin

One thought on “Update van de voorzitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *