Wim de Koning

In memoriam Wim de Koning

Gisteravond ontvingen wij het bericht dat Wim de Koning op 70 jarige leeftijd in het hospice in Barendrecht is overleden. 

Bovenstaande foto komt uit de Schakel van december 2018. Wim nam daar afscheid van de firma Onnink & Zn waar hij 50 jaar werkzaam is geweest.

Op Nieuw-Beijerland en bij de voetbal stond Wim bekend als een trouwe fan van NBSVV en een goedlachse verschijning in de kantine en daar buiten. Wim is ruim 50 jaar lid geweest van onze vereniging als voetballer, supporter maar vooral ook als redacteur van “De Kreek Special” (een naslagwerk van de feestweek tijdens het 40-jarig bestaan) en het naslagwerk van 50 jaar NBSVV ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan. Vanuit deze bezigheid kon je bij Wim vaak terecht voor informatie uit de geschiedenis van NBSVV.

Wij wensen zijn familie, vrienden en bekende veel sterkte.

Maandag 25 september vindt om 10.30 uur de afscheidsdienst plaats in crematorium Minnendael, Munnikensteeg 50 te Zwijndrecht.

Aansluitend is er gelegenheid elkaar informeel te ontmoeten.

 

5 thoughts on “Wim de Koning

  1. gecondoleerd, ik heb het ge oegen gehad met hem te. voetballen zowel in het 2e als in de veteranen, het was een fijne kerel zowel op het veld en ernaast, met de nodige humor, rust zacht Wim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *