Ivo

Stukje van de voorzitter

Afgelopen zaterdagavond hebben we in een volle kantine genoten van de toch wel ’traditionele’ mosselen & saté avond.

Kleedkamer 1, 2 en 3 waren omgevormd tot keukendepartement, waar Dennis Timmer en zijn keukenhulpjes een perfect 3 gangenmenu op de mat hebben gelegd. Het was een zeer gezellige avond met alleen maar blije gezichten. Een ieder die daar zijn steentje aan heeft bijgedragen wordt bedankt, met een speciale vermelding voor Dennis Timmer. Of er nu 10, 100 of 150 mensen komen eten, het is voor hem geen probleem! Enorm bedankt.

Naast deze gezellige avondjes, is het verder op de club sowieso een drukke bedoeling. Het seizoen is na de ‘winterstop’ weer volledig begonnen. Helaas zijn we niet helemaal goed uit de winterslaap gekomen en hebben daardoor afgelopen zaterdag ook nauwelijks punten binnengehaald. Zelfs het  trainingskamp van het derde in Brabant en het winteruitje van de selectie heeft hier helaas geen andere wending aan kunnen geven.

Nu waren de trainingsomstandigheden de afgelopen periode ook lastig en blijken trainingen in de zaal toch net even wat anders dan op het veld. Nu het weer beter is en de velden weer gebruikt kunnen worden, zullen de punten ook wel weer gaan volgen.

In de tweede helft van de competitie komt ook de Hoeksche Waardbokaal voor de jeugd weer voorbij. SHO heeft als organiserende vereniging de aftrap van het toernooi verricht met het houden van de loting. Afhankelijk van de klasse waarin onze teams spelen, worden zij ingedeeld in de A of B poule, oftewel de sterke of runner-up poule. Bij sommige teams is dat even slikken als teams als NSVV en Binnenmaas de tegenstanders worden. Maar zoals elk jaar spelen we een goede rol op de finale dag en zullen we ook dit jaar vast weer mee doen om de prijzen in een van de categorieën.

Naast het voetbal, spelen er ook op organisatorisch vlak de nodige ontwikkelingen. Begin van het jaar heeft NBSVV een goede stap gezet in het verduurzamen van haar sportpark met de vervanging van de veldverlichting door ledverlichting. Een mooie stap! Daarnaast lijkt ook bij de gemeente weer het een en ander te zijn opgestart. Belangrijkste punten daarbij zijn het eindelijk verkrijgen van uitsluitsel over de gevraagde bijdrage van de gemeente bij onze renovatieplannen. En het inzicht geven in de uitkomsten van een jaren lang onderzoek naar de harmonisatie van de buitensport verenigingen. Een dossier dat door alle verenigingen met zeer veel interesse wordt gevolgd en waar de gemeente nu eindelijk wel eens mee naar buiten mag komen. Hopelijk kunnen we hier op korte termijn wat meer informatie over geven.

Verder is de jubileumcommissie druk met het plannen van de activiteiten in de feestweek en het organiseren van events in aanloop daar naar toe. Zij steken er veel tijd in en het enige dat zij vragen is om lekker mee te doen en te verschijnen op de georganiseerde activiteiten. Dat programma was al  goed gevuld, maar recent hebben we dit nog maar eens uitgebreid met een voetbalclinic voor de hele jeugd op vrijdagmiddag 21 juni onder leiding van Luigi Bruins (ex-feyenoord) en Ryan Koolwijk (ex-excelsior). En alsof dat nog niet genoeg is zal de jeugd dit jaar ook (eindelijk) op voetbalkamp gaan in Oosterhout, waarbij het programma inmiddels in de maak is.

Al met al veel mooie activiteiten om naar uit te kijken en het laat zien dat we met zijn allen veel aan het doen zijn, gaaf om te zien!

Groeten,

Ivo

One thought on “Ivo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *