Klussendag

Geslaagde klussendag

Zaterdag 21 oktober was er weer gelegenheid om te klussen bij NBSVV. Een team van 12 vrijwilligers had zich aangemeld. Gelukkig bleef het tot halverwege de middag droog zodat we veel werkzaamheden buiten hebben kunnen verrichten. Zo is er een team bezig geweest met het schoonmaken van de reclameborden op veld 1. Anderen hebben bomen gesnoeid en takken geruimd en diverse kleine reparaties zijn uitgevoerd. Eerder die week zijn op woensdagavond al een viertal selectiespelers bezig geweest met extra onderhoud van de kleedkamers waarbij voegen, tegels en muren grondig zijn aangepakt.

Totaal dus 16 vrijwilligers die hun bijdrage hebben geleverd. Dank daarvoor. Uiteraard zullen deze gewerkte uren in mindering worden gebracht op het totaal aantal uit te voeren uren van je vrijwilligerstaak.

 Voor vrijwilligers die flexibel zijn met school- en werktijden. Op donderdagen van 10.30 tot 14.00 uur is altijd wel iemand aanwezig op de club die bezig is met onderhoud. Hulp hierbij is altijd welkom. Ook deze uren kun je gebruiken om je vrijwilligersbijdrage terug te verdienen.  Wel vooraf even melden (tel: 06-53569749) als je iets op donderdag wilt komen doen.

 Behalve de vrijwilligers die ons de afgelopen week hebben bijgestaan is er wekelijks een groep van vaste vrijwilligers die ervoor zorgt dat de jeugd kan trainen, dat de velden er goed bij liggen, de kleding en materialen in orde zijn, dat er bezetting is in de kantine en de keuken. Vaak wordt dit gezien als vanzelfsprekend, maar dat is het zeker niet.

 Allen bedankt voor jullie inzet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *