Zomerkind

Stichting Zomerkind op tenue voetbalvereniging NBSVV

DIRK ENZLIN (NBSVV, MIDDEN) EN RENÉE RUISCH VAN STICHTING ZOMERKIND (RECHTS) BEZEGELEN DE BIJZONDERE SAMENWERKING. PIM BLOKLAND (LINKS) KIJKT TOE. FOTO VICTOR VAN BREUKELEN

Op het tenue van de Nieuw-Beijerlandse voetbalvereniging NBSVV prijken komend seizoen aan beide zijden opmerkelijke uitingen. Voorop het blauw-witte tricot staat de opdruk van Stichting Zomerkind, het kinderdagcentrum voor meervoudig beperkte kinderen. De naam van woonzorgcomplex Halte Zomervilla siert de achterkant van het shirt.

Voorzitter Dirk Enzlin van NBSVV en Renée Ruisch van Stichting Zomerkind beklonken, samen met shirtleverancier en sponsor Pim Blokland van Klupp Sportswear, de unieke samenwerking met de overhandiging van het ingelijste tenue. ,,NBSVV is zelf met het idee bij ons gekomen om deze bijzondere vorm van naamsvermelding voor de komende jaren te starten”, toont Renée Ruisch zich verguld met het initiatief.

,,Onze trouwe hoofdsponsor Secoa, waarmee we al jarenlang een hele goeie relatie hebben, heeft geopperd om de plek op de voorkant van het shirt af te staan”, voegt Stefan van Alphen namens de sponsorcommissie van NBSVV toe. ,,Daaruit is het idee voortgevloeid om Stichting Zomerkind te benaderen om met de naam op het shirt te verschijnen en zo de verbinding te zoeken. Ook Pim Blokland ondersteunt dit initiatief en heeft eerder dit seizoen al een bedrag gedoneerd aan Stichting Zomerkind’

Voor Stichting Zomerkind uit Nieuw-Beijerland is de bijzondere shirtsponsordeal een mooie kans om de naam in de regio en daarbuiten uit te dragen. Renée Ruisch: ,,Het geeft ook wel aan hoe hecht de Nieuw-Beijerlandse gemeenschap is en dat voetbalclub NBSVV zo betrokken is met de samenleving. Door corona zijn de mogelijkheden nog gering, maar als er straks meer mogelijk is hopen we dat we een gezamenlijke activiteit met onze kinderen en de voetballertjes van NBSVV kunnen organiseren.”

bron AD 10-5-21 Arco Bomgaars

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *