Kenzo

Even voorstellen: Kenzo Sanches

Trainer Peter van Gestel is blij dat Kenzo Sanches (31 jaar), een boomlange scorende spits die zijn jeugdopleiding heeft genoten bij TOGR en Barendrecht, NBSVV komt versterken.

Kenzo heeft na zijn jeugdopleiding o.a. bij Bolnes, CWO, IJVV de Zwervers gespeeld en de laatste 6 jaar bij OSV Oud-Beijerland. Kenzo woont in Rotterdam maar werkt al jaren in Oud-Beijerland.

Kenzo heeft eind vorig seizoen een blessure opgelopen waardoor hij dit seizoen helaas geen minuten heeft kunnen maken bij OSV Oud-Beijerland.

Kenzo heeft vanaf de 2e helft van het seizoen de rol overgenomen van Jeffrey Kouwenhoven in de rol van assistent-trainer van Peter van Gestel. Deze samenwerking leidde tot het behalen van meer punten dan de 1e helft van het seizoen.

 

Bij NBSVV zal Kenzo in 1e instantie dezelfde rol gaan invullen als assistent-trainer bij het 1e elftal. De verwachting is dat hij vanaf september/oktober weer 100% hersteld is van zijn blessure en vanaf dat moment weer minuten kan gaan maken als speler in de selectie van NBSVV.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *