Nieuwe spelers

Op de valreep nog 2 nieuwe spelers voor de selectie

Op het laatste moment heeft de nieuwe trainer, Peter van Gestel, nog 2 spelers bereid gevonden om de selectie van NBSVV te versterken.

Mijn naam is Mitchell Visser en ik ben 21 jaar. In de jeugd heb ik gespeeld bij BVV Barendrecht, VV Smitshoek en VV Strijen. Na de jeugd heb ik nog 2 jaar bij strijen gespeeld in het 2de elftal en heb ik een aantal keer aangesloten bij het 1ste elftal. In de voorbereiding van seizoen 22/23 ben ik overgestapt naar Rijnmond/Hoogvliet sport maar heb ik helaas aan het einde van de voorbereiding besloten om te stoppen in verband met mijn opleiding. Sinds een tijdje kriebelde het om weer aan de slag te gaan. Na zeer fijne gesprekken met de nieuwe hoofdtrainer Peter van Gestel heb ik besloten om aan de slag te gaan bij N.B.S.V.V. De doelen voor komend seizoen zijn duidelijk uitgesproken en ik zie mijzelf graag deel uitmaken van het proces en hoop daarin een belangrijke pion te zijn voor het team. De komende periode staat voor mij in het teken om zo fit mogelijk te worden en om toe te werken naar de start van de voorbereiding. Ik heb er zin in een hoop dat wij er iets moois van kunnen gaan maken aankomend seizoen!

Kililou Agrien, woonachtig in Oud-Beijerland, is een aanvaller van 34 jaar die o.a. heeft gespeeld bij OSV Oud-Beijerland en Heinenoord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *