‘s-gravendeel uit

vv ’s-Gravendeel – NBSVV 1 – 1

Zaterdag 17 maart moeten de mannen van trainer Mark Smeding op reis naar Sportpark “De Trekdam” in ’s-Gravendeel om daar tegen de plaatselijke vv te spelen. De aanvangstijd was gepland om 14.30 uur, maar door personele problemen van de thuisploeg was het verzoek om de wedstrijd een half uurtje te verlaten. Daar dit bij NBSVV nagenoeg geen bezwaren op leverde, werd hiermee ingestemd. De dagen voor vertrek was er al naar de afsluiting van de Heinenoordtunnel gekeken, omdat er bij afsluiting flinke vertragingen richting de Kiltunnel zijn. Gelukkig was dit niet het geval, dus met een half uurtje reistijd werd ’s-Gravendeel bereikt.

De wedstrijd werd met een minuut stilte aangevangen ivm het overlijden van oud penningmeester en trouwe supporter Wim Ridderhof.

Hierna mocht de pupil van de week haar doelpuntje maken en kon de wedstrijd, die onder leiding stond van scheidsrechter P. Driesse uit Dirksland, beginnen.

De eerste helft met de wind tegen, die recht over het veld stond, ging behoorlijk gelijk op en was het verschil op de ranglijst zeker niet zichtbaar. ’s-Gravendeel probeerde met enkele afstandschoten het  doel van keeper Robin Barendrecht te bestoken, maar hierbij hoefde de doelman slechts 1 keer gestrekt naar de hoek. Aan de andere kant was het Harmen Schipper die bij een goede NBSVV uitbraak de bal rechts in het strafschopgebied voor de voeten kreeg, maar helaas te onrustig was en over schoot. De beste kans van de eerste helft kwam vlak voor de rust op naam van William Benard, maar hij hing iets te ver achterover waardoor de bal op het dak van het doel belandde ipv tegen het dak.

Na de rust was het een iets meer aandringend ’s-Gravendeel, maar de stevige verdediging met als rots in de branding de “grote” Neto, maar ook de backs Dylan v.d. Berg en Thijs Moree en stopper Stefan Hokke stonden hun mannetje. Er werd nagenoeg niets weggegeven. Aan de andere kant was het Lucas Kleinjan die zijn schot op doel gestopt zag worden door de keeper van ’s-Gravendeel.

In de 58ste minuut was er een scherpe voorzet vanaf rechts die door heel ’s-Gravendeel werd gemist, maar ongelukkiger wijs door Thijs achter Robin werd gewerkt. Was het dan weer zo’n dag waarop je zeker niet slechter bent dan de tegenstander, maar weer de bietenbrug op gaat?? Nee, gelukkig niet. De mannen van Mark deden er nog een schepje bovenop en zette de tegenstanders onder druk, hetgeen in de 80ste minuut leidde tot de gelijkmaker van William Benard. Hij wist in het 5 meter gebied de bal het laatste zetje te geven: 1 – 1.

Hierna was het weer het woord aan ’s-Gravendeel dat met een schot onderkant lat de meegereisde NBSVV supporters liet schrikken. De bal stoot gelukkig weer het veld in. Hierna was het weer de beurt aan NBSVV dat met 3 man tegen 1 verdediger kwam te staan, maar dit niet goed uitspeelde.

In blessuretijd moest Robin nog 1 keer handelend optreden om een verliespartij te voorkomen en zo bleef het bij 1 – 1.

 

Opstelling ’s-Gravendeel:
Jurre de Ronde, Wesley Dijkstra (46ste Milan Verbaas), Bryan Bos (46ste Leonard van Maaren), Daan van Son, Maurits Kuiper, Sjoerd van Elsen, (83ste Dustin Zomerhuis), Leon de Jong, Zoey Hoogwerf, Ryan Aarnoudse, Levi Vugts, Dejan Bislimi

Opstelling NBSVV:
Robin Barendrecht, Stefan Hokke, Eustaquio Jesus Neto, Dylan v/d Berg, Harmen Schipper, Lucas Kleinjan, Pieter Vogelaar, Antonio Fernandes Costa Neto (Jonathan Estacio Merlin, Gerben Kolthof, (Andrew Lima Dias), William Bernard, Thijs Moree (Dave Arensman)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *