Veteranen wintermeister

Veteranen wintermeister

Afgelopen woensdag 21/12 kwam NSVV 35+ 2 op bezoek en ze vertrokken na anderhalf uur en een beetje met een overtuigende nederlaag weer huiswaarts 6-2. Het was de laatste wedstrijd van dit jaar voor de mannen van 35+. Met 11 gespeeld, 33 punten en een positief doelsaldo van +46 en liefst 10 punten voorsprong op de nummer 2 is het winterkampioenschap binnengehaald (voor wat dit waard is). Dit werd met een hapje en een drankje na de wedstrijd in de kleedkamer gevierd, wat overigens niet anders is dan normaal. Gefeliciteerd mannen!
De grote kracht van dit team is de saamhorigheid en de breedte, niet te vergissen met overgewicht of gezetheid, van de groep. De opkomst op de woensdagavond is bijna altijd groot en men blijft na de training altijd wel even hangen. De derde helft op de zaterdag is een één tweetje, een vanzelfsprekendheid en misschien zelfs een begrip te noemen aangezien de kleedkamer dan altijd vol zit met ook niet spelers. Door de breedte van de groep lukt het elke zaterdag weer om genoeg spelers op de been te brengen. Soms met enige moeite, klasse voor de personen die hier zoveel moeite in steken. Desondanks zijn er dit seizoen hier en daar wel wat tegenslagen te verwerken. Zo is onze doelman Dennis al geruime tijd uit de roulatie door een blessure aan zijn hand waardoor we noodgedwongen een speler als kiep inzetten wat m.n. Marco zonder te klagen (tenzij het koud is) met verve vervuld. Ook Alex, Paul en Marcin (spoedig herstel gewenst) zijn al een geruime tijd geblesseerd in tegenstelling tot onze “centrale tikkie breed” Aar sinds enkele wedstrijden weer “fit” op het veld te bewonderen is, tenzij hij ziek in zijn nest ligt zoals afgelopen woensdag.
Het schijnt dat de KNVB na de winterstop de competities opnieuw gaat indelen waardoor de veteranen ingedeeld zullen worden met de bovenste 3 of 4?? van de andere west 2 teams zodat er een competitieve competitie zal ontstaan zoals in de voorgaande jaren. De meningen binnen de vets zijn hier nogal over verdeeld met enerzijds opluchting om, met alle respect, tegen betere tegenstanders te spelen en anderzijds is de sfeer van het “Hoeksewaardse” ook wel bevallen, veel gemoedelijker dan het “Rotterdamse” laten we maar zeggen. We gaan zien wat er gaat gebeuren na de winterstop.
Een speciale dank gaat uit naar de regelaars van dit team, de was man, de man die de administratie bijhoud, de mannen die alle spullen ophalen en Martijn voor het schoonmaken van de kleedkamer omdat hij altijd als laatste in zijn slip achter blijft.
Fijne feestdagen allemaal en alvast een gezond 2023
Een veteraan

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *