Nieuwe spelers

Nieuwe spelers voor het seizoen 2022 / 2023

De competitie is afgelopen met als resultaat behoud van de vierde klasse. We kunnen dus stellen dat de doelstelling dit jaar geslaagd is en daar zijn wij enorm trots op. Het einde van het seizoen nadert. De velden zijn al gedeeltelijk in onderhoud. Het bedrijventoernooi is op 11/6 en ter afsluiting een mixtoernooi & BBQ op 18/6. Daarna is het tijd om het seizoen te evalueren en uit te rusten.

 
De TC en de trainer zijn hard bezig geweest de afgelopen 2 maanden om de selectie voor volgend seizoen vorm te geven met de wetenschap dat er een aantal spelers NBSVV zullen verlaten en zullen stoppen met voetballen. Dit is altijd een lastige tijd, zeker na een periode van Corona waar er niet werd gevoetbald. Er zijn heel veel gesprekken gevoerd met eventueel nieuwe spelers waarvan het te behalen resultaat altijd lastig in te schatten is. Met het vertrek van Kevin (keeper – stopt er helaas mee), Jan-Pieter (stopt vanwege een verhuizing), Martijn (stopt en kiest voor zijn gezin) en William (stopt), was er werk aan de winkel. Deze basisspelers hadden tijdig aangegeven dat ze per volgend seizoen niet meer bij NBSVV zouden spelen. Stuk voor stuk prima gasten, jammer dat jullie ermee stoppen, dit is een enorme aderlating voor het eerste elftal, bedankt voor jullie inzet en toewijding. 

Met deze boodschap zijn wij aan de slag gegaan. We hebben vele gesprekken gevoerd waarvan heel veel positief. Toch is dit is geen garantie tot succes blijkt ieder jaar weer. Vaak blijkt weer dat veel spelers twijfelen, m.n. spelers die het lastig vinden een beslissing te nemen die goed is voor hun zelf. Hierdoor blijven ze hangen in een tweede elftal waarin ze de belofte krijgen nu echt een kans te krijgen.
Dit soort gesprekken zijn vaak lastig omdat wij een andere vereniging nooit te kort doen of in kwaad daglicht zetten en eerlijk blijven ten opzichte van de speler. Wij bieden hen een reëel perspectief in speelkansen en bespreken de randvoorwaarden binnen onze gezellige vereniging waarin een sportief karakter altijd de boventoon voert. Want uiteindelijk wil iedereen toch winnen.

 

Maar na hard werken hebben we toch wat overeenstemmingen bereikt met nieuwe spelers die ons blauw witte tenue komen verdedigen volgend seizoen.

“Alleen als jullie in de vierde klasse blijven kom ik” zei Robin Barendrecht. Robin komt van WCR terug op het oude nest. In het verleden stond hij al onder de lat bij NBSVV, een Nieuw-Beijerland-er in hart en nieren. Met zijn 33 jaar kunnen we stellen dat we een ervaren doelman terug krijgen. Welkom terug. 

Nog een oude bekende komt terug naar De Kreek, Mitchell Roos heeft na een uitstapje van 2 seizoenen bij Hekelingen besloten terug te keren. Tijdens zijn vorige periode heeft hij het uitstekend gedaan als centrale verdediger en is een aanwinst voor de selectie. Welkom terug.

Daarnaast verwelkomen wij 5 spelers (zie foto) die de overstap maken van Piershil naar Nieuw-Beijerland. Na leuke gesprekken te hebben gevoerd met dit vijftal hebben ze besloten om de overstap te maken. Andrew is 19 jaar en is een aanvaller, Alison is 21 jaar en is ook een aanvaller, Neto is 23 jaar en is een sterke centrale verdediger, Romario is 31 jaar en is een veelzijdige middenvelder en tot slot nog een speler die ook luistert naar de naam Neto, 33 jaar, is een zeer veelzijdige speler en kan op meerdere posities uit de voeten. Uit de gesprekken die we met deze vijftal hebben gevoerd blijkt dat ze zeer gemotiveerd zijn om aan het nieuwe seizoen te starten en te laten zien tot waar ze in staat zijn. Deze vijftal, ook van harte welkom bij NBSVV. 

 

Tot slot
Mocht je na het lezen van dit stuk enthousiast zijn geworden, wij zijn nog op zoek naar diverse versterkingen voor de selectie. Aanmelden kan via onze website, hier. Voor meer info, neem gerust contact op met de hoofdtrainer Mark Smeding of de TC Danny Pelizzon via 06-25018295 of 06-22406441. 

 

TC

Posted in VTZ

2 thoughts on “Nieuwe spelers

  1. Versterkingen inderdaad… Hebben elke week klop gehad. Gaat bij NBSVV niks worden helaas. Terugverlangend naar de tijd van Cor Bak en de promotie naar de 2e klasse. Met grotendeels eigen jongens i.p.v. een massa buitenstaanders.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.