Technische staf

NBSVV verder met Mark Smeding

Een goede basis heeft ervoor gezorgd dat NBSVV met tevredenheid kan melden dat Mark Smeding zich met nog een seizoen verbonden heeft met NBSVV. Als vereniging zijn wij ontzettend blij met Mark. Ook de spelersgroep heeft zich positief uitgesproken waardoor er een breed draagvlak is gecreƫerd om met vertrouwen verder te gaan met waar we zijn gebleven.

Daarnaast is er met Robert-Jan de Mik (met zijn net behaalde UEFA C diploma) ook een positief gesprek gevoerd waar hij zijn intentie heeft uitgesproken om ook volgend seizoen aan het roer te staan van het tweede elftal. Spelers en vereniging zijn ook hier zeer content mee.

Yme Halsema en Chris Kruijthof respectievelijk, team verzorger en keeperstrainer cq assistent van Mark, hebben ook aangegeven volgend seizoen aan te blijven.

Hiermee heeft NBSVV de eerste horde tijdens de tweede golf doorstaan met een basis waar nu verder omheen gebouwd kan worden. De komende periode zullen we niet stil zitten om verdere gesprekken te voeren om ook de rest van de staf te spreken over een vervolg voor komend seizoen.

Posted in VTZ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *