Bolnes thuis

NBSVV verliest inhaalwedstrijd van Bolnes

NBSVV en Bolnes speelden opnieuw een wedstrijd die beide kanten op kon vallen, zoals al zovele wedstrijden in deze competitie. Ditmaal viel het kwartje de kant op van Bolnes, dat een minimale winst van 0-1 boekte op de Nieuw-Beijerlanders.

Het eerste speldenprikje kwam van Bolnes, met een schot in het zijnet in de derde minuut. Het duurde even voor NBSVV dreigend werd. Zo rond het halve uur werden twee open kansen van de thuisploeg wegens (al dan niet terecht) buitenspel teniet gedaan. Vervolgens was het weer de beurt aan Bolnes voor een paar kansen, waarvan er één de buitenkant van de paal toucheerde. Kort voor rust kreeg NBSVV een uitgelezen mogelijkheid om op voorsprong te komen, toen Martijn van Zuuren van de sokken werd gelopen binnen de beruchte lijnen. Helaas keerde de keeper van Bolnes de strafschop van Pieter Vogelaar.

De tweede helft was nauwelijks begonnen toen de bezoekers door een individuele actie op 0-1 kwamen. De lange spits liep randje strafschopgebied langs drie man en schoot de bal goed binnen. Een kwartiertje was NBSVV van slag, alvorens het zich herpakte. Onder andere twee schoten van Martijn van Zuuren troffen geen doel. Bolnes kreeg ook nog goede mogelijkheden, maar een knap uitgevoerde sliding van Stefan Hokke binnen de 16 en een goede reactie van NBSVV-keeper Vermaat voorkwamen een grotere achterstand. De grootste kans van NBSVV in de tweede helft was voor invaller Jan-Pieter Izelaar. Zijn kopbal belandde echter op de paal. Vervolgens deed Bolnes er alles aan om de wedstrijd te vertragen, waardoor het nog een frustrerend laatste kwartiertje werd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *