DRL thuis

Zomerkind en winterweer bij NBSVV-DRL

NBSVV draagt dit seizoen een bijzondere naam op het tenue: Zomerkind. Een trouwe sponsor heeft een mooi gebaar gemaakt door in plaats van een commerciële uiting een  goed doel op het shirt te laten zetten. Stichting Zomerkind is een kinderdagcentrum voor meervoudig gehandicapte kinderen. Het is een overweging waard bij de Black Friday-, Sinterklaas- en Kerstinkopen een financieel gebaar te maken richting deze sympathieke stichting. Informatie kunt u vinden op de gelijknamige website. Van harte aanbevolen!

Van Zomerkind naar winterweer. Een kletsnatte drie-graden-wedstrijd op sportpark De Kreek, waar De Rotterdamse Leeuw op bezoek kwam. NBSVV-trainer Mark Smeding kon niet beschikken over aanvoerder Patrick Ridderhof en aanjager Pieter Vogelaar. Oud-eerste elftal spelers Stefan van Alphen en Sjoerd Bestebreur waren zo vriendelijk op de steenkoude bank plaats te willen nemen.

De wedstrijd zelf bleek van korte duur. Na een kwartier oordeelde de scheidsrechter dat het veld te gevaarlijk was om door te spelen. Daar waren alle 22 spelers het niet mee eens, maar de leidsman gaat erover. Na dat kwartiertje had het overigens al 1-0 moeten staan. NBSVV kreeg middels Patrick Lans een megakans, maar hij miste de bal bij de tweede paal. En toen was daar dus dat vroegtijdige einde van de wedstrijd. En waarschijnlijk van het voetbal in 2021. Hopelijk niet van de competitie, maar ook dat zou zomaar kunnen. Met 9 punten uit 8 wedstrijden sloot NBSVV de eerste periode af. Daarmee zette Smedings ploeg een fundament neer waarmee het verder kan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *