GOZ thuis

NBSVV knokt zich naar eerste 3 punten tegen GOZ

Op een zon overgoten sportpark “De Kreek” speelde NBSVV zijn 3e Hoekse Waardse derby tegen GOZ.

Zoals in bijna alle wedstrijden was de eerste kans voor de selectie van trainer Mark Smeding. In de 2e minuut lukte het net niet om een vroege voorsprong op het scorebord te krijgen. Hierna speelde de eerste helft hoofdzakelijk af op het middenveld waarbij beide keepers weinig of niet handelend hoefde op te treden. In de 55e minuut was het een voorzet vanaf de linkerflank die op de lat werd gekopt waarna Gerben Kolthof vallend de terugstuitende bal kon binnen koppen.  5 minuten later was er een grote kans op de 2 – 0. Wederom was het vanaf de linkerkant, Alysson Cordeiro Demetrio die de bal naar binnen speelde op de vrijlopende Lucas Kleinjan. Zijn poging ging helaas, voor een ieder met een blauw witte bril, iets te gehaast hoog over het doel van keeper Youri Bakker. GOZ drong hierna wel aan echter zonder echt gevaarlijk te worden en bleven de 3 punten op Nieuw-Beijerland.

De wedstrijd die stevig maar nooit gemeen was werd geleid door scheidsrechter  Driesse uit Dirksland. Hij deelde 3 gele kaarten uit, 2 aan NBSVV en 1 aan GOZ. 

Opstelling NBSVV: Robin Barendrecht, Dylan van den Berg, Eustaquio de Jesus Neto, Mitchel Roos, Dave Arensman (Jeroen de Kruyk), Harmen Schipper, Antônio Fernandes Costa Neto, Lucas Kleinjan (Carlo Boender), Gerben Kolthof, Patrick Ridderhof en Alysson Cordeiro Demetrio

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *