‘s-gravendeel thuis

NBSVV krijgt thuis klop van ‘s-Gravendeel

Foto Sandra Barth ('s-Gravendeel)

In de thuiswedstrijd tegen ’s-Gravendeel waren het de gasten die in de beginfase de overhand hadden. De eerste serieuze kans was echter voor NBSVV, die via een mooie combinatie Patrick Ridderhof alleen voor keeper Jurre de Ronde konden zetten, maar helaas was de keeper in deze 1 op 1 situatie de baas. Na een kwartier spelen was het wel raak voor NBSVV, na goed doorzetten op de linker flank kwam Harmen Schipper voor een open doel te staan en kon de 1 – 0 genoteerd worden. Heel lang kon er niet van de voorsprong genoten worden want 2 minuten later was het Luke Remijn die de bal van 25 meter snoeihard in de rechter bovenhoek schoot. Hierna ging de wedstrijd redelijk gelijk op, maar werden er weinig kansen gecreëerd. In de 38e minuut kwam ’s-Gravendeel op voorsprong na een scrimmage voor het doel van Robin Barendrecht. Dejan Bislini wist de 1 – 2 binnen te tikken. Dit was ook de ruststand.

In het begin van de 2e helft zagen de mensen met een rood witte bril 2 situaties in het strafschopgebied aan voor een strafschop, maar scheidsrechter van Erven uit Honselersdijk oordeelde anders. NBSVV ging op zoek naar de gelijkmaker en zag een bal van William Benard net aan de verkeerde kant van de paal over de achterlijn rollen. De aansluittreffer bleef uit en aan de andere kant wist Luke Remijn met een droge schuiver de 1 – 3 op het scorebord te zetten. Na de 2e gele kaart voor Levi Vugts moest ’s-Gravendeel verder met 10 man. Trainer Mark Smeding liet zijn team door een aantal wissels en omzettingen binnen het elftal wat aanvallender spelen, maar de kansen waren voor ’s-Gravendeel. Eerst stopte Robin Barendrecht nog een strafschop, maar hij kon niet voorkomen dat de eindstand uitliep naar 1 – 5 door doelpunten van Zoey Hoogwerf en Dustin Zomerhuis.

Door deze nederlaag en de winst van ZBVH tegen Fortuna Be Quick zakt het team van trainer Mark Smeding naar de laatste plaats in de 4e klasse F.

De opstelling van NBSVV: Robin Barendrecht, Stefan Hokke, Mitchell Roos, Eustaquio Jesus Neto, Dylan v/d Berg (Roman de Groot), Harmen Schipper, Antonio Fernandes Costa Neto (Thijs Moree), Alysson Cordeiro Demetrio, Gerben Kolthof (Romario Cassemiro de Lima), Patrick Ridderhof, William Bernard (Carlo Boender)

De opstelling van ‘s_Gravendeel: Jurre de Ronde, Leon de Jong, Daan van Son, Lorenzo v/d Heijden, Kevin Fortuin, Robbie v/d Weg, Luke Remijn (Job v/d Vorm), Zoey Hoogwerf (Dustin Zomerhuis), Ryan Aarnoudse (Robin v/d Vlist), Levi Vugts, Dejan Bislimi (Bryan Bos)

Volgende week moet NBSVV op bezoek bij GHVV ’13,  de fusieclub uit Geervliet (PFC) en Heenvliet (Bernisse). De wedstrijd wordt om 14.30 uur gespeeld aan de Guldelandseweg 2 te Geervliet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *