TC laat van zich horen

Technische Commissie laat van zich horen

Voor het komende seizoen zijn we flink bezig geweest om de selectie te versterken. Er zijn vele pogingen gedaan om diverse spelers binnen te halen en er zijn talloze gesprekken gevoerd met eventuele nieuwe spelers.
Waar we vorig jaar voornamelijk voor verbreding en versterking hebben gezorgd, was dit jaar het doel om een kwaliteitsinjectie te doen door ervaren spelers toe te voegen aan de selectie. Met de nieuwelingen die hebben toegezegd – Davie van den Voorde, Sevket Kasaroglu, Donovan Scholtz, Miquel Ten Hove en op de valreep Erenay Sinay- kunnen we wel stellen dat dit is gelukt en dat er een behoorlijke kwaliteitsimpuls is gerealiseerd.
Hiermee ontstaat er gezonde concurrentie binnen de selectie. Onze jonge spelers kunnen veel leren van deze nieuwe maar ervaren krachten, samen met onze huidige ervaren spelers. De jonge spelers zullen overigens zeker de kans krijgen zich te bewijzen bij trainer Mark Smeding. Ook de spelers van JO-19 zullen nog meer betrokken gaan worden bij de selectie en zich in de kijker kunnen spelen via het O23 elftal. Helaas is dit het afgelopen seizoen volledig de mist in gegaan door alle Corona-perikelen. We kunnen wel alvast verklappen dat er een heel plan klaar is voor het aankomende seizoen waarin vele O23 ploegen vanuit de regio deel zullen nemen. Hiermee kunnen wij de jonge spelers introduceren op een hoger niveau. Dat moet uiteindelijk bijdragen aan de kwaliteit in het eerste elftal.
Daarnaast is er ook een keeperstrainer, Kris Kruithof, aangetrokken, heeft Yme Halsema als sportverzorger zijn verbintenis met een jaar verlengd en zal Antoine Toller zijn rol als elftalleider weer oppakken. Wel zijn we nog naarstig op zoek naar een assistent-scheidsrechter voor het vlaggenschip. Leest u dit nu en denkt u: dat is iets voor mij? Of kent u iemand die geïnteresseerd is om het eerste elftal tijdens de wedstrijd bij te staan met de vlag in de hand? Contacteer ons dan (06-22406441) zo spoedig mogelijk.
Ook voor het tweede elftal is de begeleiding nagenoeg rond. De nieuwe trainer Robert-Jan de Mik zal bijgestaan worden door Peter Pouwe en Guido van Belle als elftalleiders. Daarnaast is er ook hier nog een vacature van assistent-grensrechter die we graag ingevuld zien.
Het zelfvoorzienende gezellige derde elftal zal ook aankomend seizoen weer een drijvende kracht zijn bij NBSVV. Kevin heeft er weer voor gezorgd dat dit team weer van voldoende spelers is voorzien waar vooral de derde helft en het supporten van het eerste de belangrijkste drijfveer is. Als we op deze manier doorgaan, kunnen we in de nabije toekomst een vierde elftal gaan inschrijven.
Namens de T.C. willen wij iedereen bedanken die bijgedragen heeft met het leggen van contacten en ons van goede informatie heeft helpen voorzien. Zo is het voor ons een stuk makkelijker geweest om snel en juist te kunnen handelen.

Sportieve groet,
TC
Peter Pouwe, Kevin Ridderhof, Sjoerd Bestebreur en Danny Pelizzon

Posted in VTZ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *